Icon: 
Indoor Cycling Group
Body: 

A teremkerékpározás éllovasa

teamicg.com 

Image: 
Team ICG Joins Life Fitness

Title: 
Indoor Cycling Group (ICG)

Body: 

Az ICG csapata inspirációjával és támogatásával világszerte hozzájárult a fitnesz- és sportközösségek életében bekövetkezett pozitív változásokhoz. 

Az ICG a teremkerékpározás éllovasaként a világ legnagyobb olyan vállalata lett, amely teremkerékpárok tervezésére, gyártására és programozására specializálódott. 

 

 

 

 

 

Image: 

Title: 
Kerékpározás magasabb szinten

Body: 

A Life Fitness csúcskategóriás ICG® teremkerékpárokat kínál: IC4, IC5, IC6 és a díjnyertes IC7. A gépek az egyedi megjelenést fejlett technológiával ötvözik. A semmihez sem hasonlítható teremkerékpáros élmény a Coach By Color® intenzitásmutatóval, a WattRate® erőmérővel és a külső eszközök csatlakoztatási lehetőségével ösztönző és magával ragadó lesz.

Tudjon meg többet a forradalmi ICG kerékpárokról!

Image: 
Team ICG Bikes are award winning

Title: 
Díjak és elismerések

Body: 

Az ICG teljesítménye hűen tükrözi a vállalatot megtestesítő céltudatosságot, elszántságot és szenvedélyt. Az elmúlt 20 év során az ICG learatta annak a kultúrának a gyümölcsét, mely évről évre következetes fejlődésre és egyre jobb kerékpározási élmény elérésére törekedett.

 

 

 

Image: 
Life Fitness Cycles Powered by ICG

Title: 
Közösség

Body: 

Azon kevesek közé tartozunk, akik képesek különlegeset alkotni. Hiszünk a fejlődésben. Vállvetve küzdünk. Közösen előrehaladunk. Egyszerre vagyunk a csapattársa és a csapatvezetője. Az ICG igazgatókból, személyzeti tagokból, mesteredzőkből és rajongókból áll. Az ICG® hatással van a szemléletmódunkra; ők határozzák meg a márkánkat, a célunkat, a közösségünket.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?