Skip to main content
Menu Icon
background image

Karrier a Life Fitnessnél

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Akárcsak a fitneszgépeink, az általunk kínált karrier is tele van lehetőségekkel, melyek révén felfedezheti, hogy mi mindenre képes. A Life Fitnessnél nem egy tipikus reggel 9-től délután 5 óráig tartó munkarend szerint dolgozhat.

Mi nem aktatáskával járunk a munkahelyünkre. Sokkal inkább sporttáskával! Mindent beleadunk a munkánkba, és a nap végén boldogan megyünk haza, mert tudjuk, hogy millióknak segítünk aktívabb, teljesebb életet élni.

Mi nem munkásokat keresünk. Olyan embereket, akik képesek csapatban dolgozni, fejlődni, használják az eszüket, kreatívak, és jó vezetők. Olyanokra van szükségünk, akik mernek álmodni, új dolgokat alkotni, kipróbálni, vezetői szerepet vállalni. Ha Ön is szeretne csatlakozni csapatunkhoz, látogasson el a Brunswick karrieroldalra, ahol megtalálja a Life Fitness üzleti egységének karrierlehetőségeit.

Brunswick All Companies

A BRUNSWICKRÓL

A Brunswick piacvezető a tengerészeti, fitnesz- és billiárdiparban. Elkötelezetten törekszünk rá, hogy fő üzleti tevékenységeinkre összpontosítsunk, aminek köszönhetően több évtizedes tapasztalatunkkal világszínvonalú kikapcsolódást szolgáló termékeket tudunk tervezni, alkotni és értékesíteni.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?