Skip to main content
Menu Icon
 
background image
SCIFIT Brand logo

OLYAN BERENDEZÉSEKET ÉPÍTÜNK, MELYEK SEGÍTIK A FELÉPÜLÉST

www.scifit.com

SCIFIT Recumbent Stepper

A SCIFIT TÖRTÉNETE ›

Amikor a SCIFIT 1987-ben napvilágot látott, már számtalan vállalat gyártott fitneszgépeket olyanoknak, akik már egyébként is fittek voltak. A SCIFIT megalkotói feltették a nagy kérdést: "És mi a helyzet a többiekkel?" Azokra az emberekre gondoltak, akik megsérültek, lebénultak vagy valamilyen betegséggel küzdenek. És azokra is, akiknek nem túl jó az erőnlétük, alacsony az állóképességük vagy beszűkült a mozgásuk. Elhatározták, hogy egy egészen újfajta módon fognak nekik segíteni.

Nagyon sokan vannak, akik nem tudnak hagyományos módszerekkel edzeni. Éppen ezért a SCIFIT a fitnesztermékek és programok teljesen újfajta csoportját alapította meg. A termékek megalkotásában nagyon sokan részt vettek: fizioterapeuták, kardiológiai rehabilitációs specialisták, időseket segítő mozgáskoordinátorok, kórházi wellness-igazgatók, testnevelő tanárok és gyógytornászok. Szakértelmükkel mindannyian hozzájárultak a SCIFIT-termékek létrejöttéhez. Most, 30 év elteltével, több millió SCIFIT-felhasználóval a hátunk mögött a célunk még mindig ugyanaz: segítsünk az embereknek elkezdeni mozogni és mozgásban maradni.

A KÜLÖNBSÉG

Az állíthatóság rendkívül fontos. A SCIFIT eszközök mindenféle korú és képességű embernek segítenek a mozgás elkezdésében, abban, hogy ne veszítsék el a motivációjukat, és hogy lássák az eredményeket.

A KÜLDETÉS

Segíteni akarunk az embereknek. A SCIFIT közismert arról, hogy segít az embereknek jobb minőségű életet élni.

A PARTNERKAPCSOLAT

A SCIFIT minden edzőteremnek segít megtalálni azokat az eszközöket, amelyek kielégítik a különleges szükségleteiket és megfelelnek mindazoknak, akiket kiszolgálnak.

Life Fitness SCIFIT Treadmills

ORVOSI RENDELVÉNYRE

A SCIFIT olyan berendezéseket épít, melyek segítik a felépülést. Függetlenül attól, hogy valaki egy szívrohamból épül fel, egy térdsérülés utáni rehabilitációban vesz részt, esetleg most mozog életében először, a SCIFIT-termékek megadják az embereknek a kellő motivációt, hogy elérjék céljaikat és javítsanak az életminőségükön.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?