Kiscsoportos edzés

A motivált vendégek rendszeresen visszatérnek. A kiscsoportos edzés a bajtársiasság, a felelősség és a közös energia segítségével motivál. Hatékony módszer, amellyel érdekes és lebilincselő edzés tartható a vendégeknek – bármely edzőteremben. 

Life Fitness Synrgy360 Exercisers
Life Fitness Synrgy360 Exercisers

SYNRGY360 RENDSZER

Egy mérföldkőnek számító csoportos edzőrendszer, amelyet azért hoztunk létre, hogy az edzés összes résztvevőjének felejthetetlen élményben lehessen része. A számos konfigurációs lehetőségnek és tartozéknak köszönhetőn a lehetséges edzések száma szinte korlátlan.

Life Fitness Outdoor Synrgy 360 Bluesky Group Training

SYNRGY BLUESKY EDZŐRENDSZER

A beltéri csoportos edzések alternatívája, amelynek köszönhetően az edzés a szabadban végezhető el. A különböző edzőállomások minden vendég igényeit kielégítik, a SYNRGY BlueSky egységek pedig csoportos edzésekhez vagy kisebb állomásokként is használhatók a futópályán vagy akár egy parkban.

Hammer Strength HD Elite Gym Productonly

HD ELITE KERETEK

Pontosan annyira strapabíró és erős, amennyire az egy Hammer Strength terméktől elvárható. A HD Elite kereteken végzett teljesítményfokozó edzéseket azoknak ajánljuk, akik szeretnék felturbózni a kiscsoportos edzések intenzitását.

Hammer Strength HD Athletic Accessories Half Rack Combo

HD ATHLETIC KERETEK ÉS ÁLLVÁNYOK

A moduláris kialakításnak köszönhetően az edzőtermek egyedi és izgalmas területet alakíthatnak ki a kiscsoportos teljesítményfokozó edzések számára.

Life Fitness Selectorized Circuit

CIRCUIT SOROZAT

A kezdeti beállítást nem igénylő Circuit sorozat intuitív nyomógombos választást tesz lehetővé, így kiváló eszköz az erőnléti edzések megismeréséhez és a köredzések lebonyolításához. 

A Circuit sorozat az idősebb, de még aktív közösség, a kezdők és a kényelmes és hatékony erőnléti edzést keresők számára egyaránt tökéletes választás.

Life Fitness GX Series With Synrgy r4

GX

A GX sorozat két különböző hatékony csoportos kardioedzést tesz lehetővé.

A Lifecycle GX prémium teremkerékpár csoportos kerékpározást tesz lehetővé, a megfelelő biomechanikai paramétereknek és az apró beállításoknak köszönhetően pedig gyakorlatilag bárki számára használható.

A Row GX tréner Fluid Technology Resistance technológiájának köszönhetően az ellenállás könnyedén beállítható, így a teljes testet megmozgató csoportos edzésekhez vagy a SYNRGY360 és a HD Elite rendszer kiegészítéseként is tökéletesen használható.

Life Fitness Teremkerékpárok

Az ICG-Től

Tökéletes teremkerékpározási élményt nyújt. A legjobb díjnyertes teremkerékpárok a tetszetős megjelenést fejlett technológiával ötvözik. Közel végtelen beállítási lehetőséggel biztosítja a kényelmes kerékpározást minden sportoló számára.

 

Life Fitness Kerékpárok


Life fitness teremkerékpárok

Az ICG-től

Készülj a legnagyobb teremkerékpár élményre. Élvonalbeli, díjnyertes teremkerékpár, amely a szemetgyönyörködtető külsejét a digitális élménnyel fokozza.  Közel határtalan állíthatási lehetőségei biztosítják, hogy mindenki kényelmesen használhassa. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?