Ülő Lifecycle teremkerékpárok

A Life Fitness öröksége a több mint 45 évvel ezelőtt kifejlesztett első elektronikus teremkerékpárral kezdődött. A Lifecycle kerékpárok azóta még tovább fejlődtek. Az edzőtermek számára készült ülő teremkerékpárok az utakon való kerékpározást szimulálják, és biomechanikai szempontból megfelelően elhelyezett pedálokkal rendelkeznek, így csökken a térdeket és az ízületeket érő terhelés, a tekerés pedig még kényelmesebbé válik.

ELEVATION SOROZAT – ÜLŐ LIFECYCLE TEREMKERÉKPÁR

A prémium minőségű teremkerékpár a kényelmet lebilincselő technológiákat alkalmazó három választható konzollal kombinálja. Ha csatlakoztatva vannak, a konzolok részletes információkkal szolgálnak a termékről, ami kincset érő felügyeleti eszközként szolgálhat.

INTEGRITY SOROZAT – AUGIES QUEST ÜLŐ LIFECYCLE TEREMKERÉKPÁR

A korlátozott darabszámban készült Augie’s Quest Lifecycle ülő teremkerékpár Augie Nieto, a Life Fitness társalapítója, a Lifecycle megalkotója előtt tiszteleg.

INTEGRITY SOROZAT – ÜLŐ LIFECYCLE TEREMKERÉKPÁR

A saját hajtású Integrity sorozat termékei az edzőterem legforgalmasabb időszakával is könnyedén megbirkóznak. A gép vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas verzióban is kapható, amelynek segítségével lehetővé válik a gép adatainak kezelése, illetve a megelőző karbantartással kapcsolatos információkhoz juthat  az LFconnect.comüzleti portál segítségével.

ACTIVATE SOROZAT – ÜLŐ LICECYCLE TEREMKERÉKPÁR

Az intuitív konzolnak és a strapabíró kialakításnak köszönhetően a gép kezdők és gyakorlottak számára egyaránt tökéletes választás. A saját hajtású teremkerékpár karcsú, tartós és minden edzőterem elengedhetetlen része. Az LFconnect.com weboldalon keresztül pedig a berendezés használatával kapcsolatos hasznos adatokhoz férhet hozzá

Life fitness teremkerékpárok

Az ICG-től

A Life Fitness csúcskategóriás ICG® teremkerékpárokat kínál: IC4, IC5, IC6 és a díjnyertes IC7. A gépek az egyedi megjelenést fejlett technológiával ötvözik. A semmihez sem hasonlítható teremkerékpáros élmény a Coach By Color® intenzitásmutatóval, a WattRate® erőmérővel és a külső eszközök csatlakoztatási lehetőségével ösztönző és magával ragadó lesz.

LIFECYCLE GX TEREMKERÉKPÁR

A Lifecycle GX teremkerékpár újraértelmezi a csoportos kerékpározást. A szemet gyönyörködtető stílus, az ergonomikus kormányrúd és az ülés kialakítása, valamint a szinte korlátlan beállítási lehetőségek kényelmes kerékpározást tesznek lehetővé számos különféle felhasználó számára. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?