A Life Fitnessről

A Life Fitness már 45 éve olyan fitneszgépeket alkot, melyek mozgásban tartják a világot.

Our Story

Történetünk

Megtudhatja, hogyan jutott el a Life Fitness az első elektromos edzőkerékpár meglakotásától addig, hogy ő legyen a világ fitnesziparának vezéralakja.

Termékfejlesztés

Az innovációnak és a gondos tervezésnek köszönhetően olyan fitnesztermékeket alkotunk, melyeket az emberek szívesen használnak, és segítenek nekik elérni a céljaikat.

Life Fitness Akadémia

A Life Fitness oktatási részlege olyan edzőket alkalmaz világszerte, akik a legújabb ismeretekkel összhangban, élvezetesen oktatnak.

Life Fitness Journey

Ha szakértelemmel hangoljuk össze az embereket, az adott helyet és a berendezéseket, az edzőterem egyedivé válik, és inspiráló környezetet biztosít a sportolni vágyóknak.

Kiszolgálás

Egy dedikált call center és több mint 250 szakember fáradozik azon, hogy a fitneszipar legjobb kiszolgálócsapata legyen.

Piacok

A Life Fitness a rendkívül nagy és széles termékkínálatát szakértői segítségnyújtással ötvözi, hogy bármely edzőterem tökéletesen ki tudja szolgálni a vendégek igényeit.

Augie's Quest

A Life Fitness csatlakozik Augie Nieto társalapítóhoz az ALS elleni harcban.

Márkáink

Hammer Strength

A Hammer Strength erősítő berendezései kihívásokat és eredményeket biztosítanak az élsportolóknak.

Cybex

A mozgástudomány alapos vizsgálatának köszönhetően megalkották a világ legmegbízhatóbb és leghatékonyabb fitneszberendezéseit.

SCIFIT ›

A SCIFIT termékeket "orvosi rendelvényre" használhatják mindazok, akik valamilyen sérülésből épülnek fel, vagy akik korábban egyáltalán nem sportoltak.

ICG

Az ICG különleges tervezése, gyártása és programozása díjnyertes, prémium teremkerékpár.

Tovább az ICG-re›

Life Fitness Brand Inmovement

BILLIARDS

A Brunswick Billiards már több mint 170 éve mesterien megtervezett, prémium minőségű termékekkel szolgálja ki a kikapcsolódásra vágyókat.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?