Skip to main content
Menu Icon

A MEGBÍZHATÓ IGÁSLÓ MÉG JOBB LETT

Egy értékes eszköz. A tartós minőség példája, amely minden nap megküzd a környezete jelentette kihívásokkal. Az Integrity sorozat elkészítésekor két évtizednyi használatot és több millió lábemelést, lépést és pedálforgást vettünk figyelembe.

Az Integrity sorozat erősebb és karcsúbb lett, ám mégis megtartotta a Life Fitness „igáslovaira” jellemző zabolátlan jelleget.

background image

KIALAKÍTÁS

Modern. Egyszerű. Karcsú.

A folyamatos fejlesztéseknek és innovációnak hála ez a kardioberendezés továbbra is a világ edzőtermeinek állandó szereplője lesz.

Funkcionális fejlesztések

Life Fitness New Integrity Series

FOKOZOTTABB EDZÉSÉLMÉNY

Az olyan szolgáltatások, mint az ingamentes terület, az ellipszis trénerek nyújtotta nagyobb lábtér, valamint az ülő- és fekvőkerékpárok továbbfejlesztett pedál- és üléskialakítása nagyobb kényelmet és hívogatóbb edzésélményt biztosítanak a felhasználóknak.

Life Fitness New Integrity Series

CSATLAKOZÁS

A hagyományos vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egyszerű a szoftverfrissítés és az eszköz felügyelete, valamint hozzáférhető az LFconnect Protect proaktív eszközfelügyeleti alkalmazás is. A felhasználók NFC és Bluetooth® kapcsolaton keresztül csatlakozhatnak.

Life Fitness New Integrity Series

KÖNNYŰ SZERELHETŐSÉG

A kiemelkedő tartóssághoz rendszeres karbantartás szükséges. A gyorscsatlakozós borításoknak hála könnyedén hozzáférhetők az alkatrészek és egyszerű a karbantartás.

Új kialakítás

Life Fitness Venting on Integrity Treadmill

ROZSDAMENTES ACÉL SZELLŐZŐK

Csiszolt rozsdamentes acél szellőzők

Life Fitness New Integrity Series

MODERN STÍLUS

A karcsú kialakítás hívogató és egységes megjelenést biztosít, így a berendezés mind külsejét, mind funkcionalitását tekintve kiváló

Life Fitness Premium design on Integrity Treadmill

MINŐSÉGI BEVONAT

Vegyszernek, szennyeződésnek és rozsdának ellenálló festés

background image

Fejlettebb konzol

Megnyerő és intuitív

Újragondoltuk, hogy kedvet hozzon minden edzeni vágyónak. Választhatja a fejlett Integrity X konzolt vagy az egyszerűbb Integrity C konzolt is. Válasszon a létesítmény és a vendégek igényeinek megfelelően.

Life Fitness Integrity X Console
Integrity X konzol
Intuitív felület 7 colos érintőképernyőn Fejlett, könnyen használható edzések, valamint Bluetooth® és NFC-kapcsolat az élvezetes edzésekhez.
Life Fitness Integrity C Console
Integrity C konzol
Egyszerű edzési lehetőséget kínál azoknak a felhasználóknak, akik csak edzeni szeretnének. A nagy és egyértelmű LED-es képernyővel egyszerű a navigáció.
background image

ELŐZMÉNYEK

Az Integrity jelentős előzményekkel bír

Az Integrity sorozat mögött több mint 20 évnyi megbízható működés és innováció áll.

Life Fitness Integrity Treadmill Transition

Az iparág legjobb mérnökeit és ipari formatervezőit alkalmaztuk, akik megértették, milyen szolgáltatások és funkciók biztosítanak folyamatos, motiváló és hatékony edzésélményt. A Life Fitness megbízhatósággal és innovációval kapcsolatos kultúrájának és a felhasználók visszajelzéseinek ötvözésével az Integrity sorozat futópadja kiemelkedő élményt biztosít.

 

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?