Body: 

Piacok

A Life Fitness a rendkívül nagy és széles termékkínálatát szakértői segítségnyújtással ötvözi, hogy bármely edzőterem tökéletesen ki tudja szolgálni a vendégek igényeit.

Image: 
Active Aging

Title: 
Idősen is aktívan

Body: 

2050-re az idős emberek száma várhatóan meghaladja majd az 1,5 milliárdot. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek révén az emberek – függetlenül a koruktól – aktív, egészséges életet élhetnek.

Image: 
Athletics

Title: 
Sportolók

Body: 

Ahhoz, hogy valaki téthelyzetben csúcsformában legyen, az kell, hogy erősítse magát a hétköznapokban. A világ legjobb sportolói a Life Fitness és a Hammer Strength termékeiben bíznak meg, ha edzőterembe mennek.

Image: 
College Recreation

Title: 
Kollégiumi rekreáció

Body: 

A dinamikus fitneszközpontok vonzzák a diákokat, élénk társadalmi életnek adnak teret, és emelik a kollégiumok színvonalát.

Image: 
First Responders

Title: 
Életmentők

Body: 

Mivel az életmentők esetében a felkészültség az életmentés kulcsa, a Life Fitness gondoskodik a jó erőnlétről és állóképességről.

Image: 
Golf

Title: 
Golf

Body: 

A klubokban működtetett edzőtermek bevételt generálnak, és akkor is bevonzzák a klubtagokat, ha rossz az idő, és nem tudnak kimenni a pályára.

Image: 
Health Clubs

Title: 
Egészségmegőrző klubok

Body: 

A Life Fitness és a Hammer Strength olyan termékeket és eszközöket nyújt, melyek által az edzőtermek kimagasló színvonalon tudják kielégíteni bármilyen vendég igényeit.

Image: 
Hospitality

Title: 
Vendégszeretet

Body: 

Legyen szó független hotelről vagy nemzetközi hotelláncról, kis vagy nagy teremről, a hotelben megszállók mindig értékelik, ha egy minőségi fitneszterem is a rendelkezésükre áll.

Image: 
Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Title: 
Hadsereg és szövetségi kormány

Body: 

Cardio és erősítő gépek a legkeményebb felhasználókra és körülményekre szabva; katonai és elitalakulatok számára.

Image: 
Multi-Unit Residential

Title: 
Lakóépületek

Body: 

A Life Fitness olyan fitneszmegoldásokat nyújt, melyek jól alkalmazhatók az edzőtermében, a közösség javát szolgálják, és segítenek Önnek új vendégeket is szerezni.

Image: 
Office Fitness

Title: 
Irodai fitnesz

Body: 

A nagy vállalatok és a kis vállalkozások esetén egyaránt igaz, hogy a jól megválasztott eszközök vonzzák a tehetséges embereket, és növelik az alkalmazottak elégedettségét és/teljesítményét.

Image: 
YMCA

Title: 
YMCA

Body: 

A Life Fitness és az YMCA értékes üzleti kapcsolatot alakított ki, hiszen mindkettőnknek az a célunk, hogy az emberek egészségesebben éljenek. A Life Fitness segítségével minden edzőterem kialakíthatja a saját arculatát.

Image: 
Life Fitness Consumer Strength Equipment
Image: 
Equipment Detail Image
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?