Skip to main content
Menu Icon
background image

Piacok

A Life Fitness a rendkívül nagy és széles termékkínálatát szakértői segítségnyújtással ötvözi, hogy bármely edzőterem tökéletesen ki tudja szolgálni a vendégek igényeit.

Active Aging

Idősen is aktívan

2050-re az idős emberek száma várhatóan meghaladja majd az 1,5 milliárdot. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek révén az emberek – függetlenül a koruktól – aktív, egészséges életet élhetnek.

Athletics

Sportolók

Ahhoz, hogy valaki téthelyzetben csúcsformában legyen, az kell, hogy erősítse magát a hétköznapokban. A világ legjobb sportolói a Life Fitness és a Hammer Strength termékeiben bíznak meg, ha edzőterembe mennek.

College Recreation

Kollégiumi rekreáció

A dinamikus fitneszközpontok vonzzák a diákokat, élénk társadalmi életnek adnak teret, és emelik a kollégiumok színvonalát.

First Responders

Életmentők

Mivel az életmentők esetében a felkészültség az életmentés kulcsa, a Life Fitness gondoskodik a jó erőnlétről és állóképességről.

Golf

Golf

A klubokban működtetett edzőtermek bevételt generálnak, és akkor is bevonzzák a klubtagokat, ha rossz az idő, és nem tudnak kimenni a pályára.

Health Clubs

Egészségmegőrző klubok

A Life Fitness és a Hammer Strength olyan termékeket és eszközöket nyújt, melyek által az edzőtermek kimagasló színvonalon tudják kielégíteni bármilyen vendég igényeit.

Hospitality

Vendégszeretet

Legyen szó független hotelről vagy nemzetközi hotelláncról, kis vagy nagy teremről, a hotelben megszállók mindig értékelik, ha egy minőségi fitneszterem is a rendelkezésükre áll.

Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Hadsereg és szövetségi kormány

Cardio és erősítő gépek a legkeményebb felhasználókra és körülményekre szabva; katonai és elitalakulatok számára.

Multi-Unit Residential

Lakóépületek

A Life Fitness olyan fitneszmegoldásokat nyújt, melyek jól alkalmazhatók az edzőtermében, a közösség javát szolgálják, és segítenek Önnek új vendégeket is szerezni.

Office Fitness

Irodai fitnesz

A nagy vállalatok és a kis vállalkozások esetén egyaránt igaz, hogy a jól megválasztott eszközök vonzzák a tehetséges embereket, és növelik az alkalmazottak elégedettségét és/teljesítményét.

YMCA

YMCA

A Life Fitness és az YMCA értékes üzleti kapcsolatot alakított ki, hiszen mindkettőnknek az a célunk, hogy az emberek egészségesebben éljenek. A Life Fitness segítségével minden edzőterem kialakíthatja a saját arculatát.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?