Icon: 
Body: 

ADJUNK LENDÜLETET A MUNKÁNAK 

Image: 
IM Offering
Body: 

A LIFE FITNESS EGYIK VÁLLALATA

Az InMovement® egy Life Fitness®-örökség. Biomechanikai kutatások és olyan vizsgálatok eredményeként született, melyek azt kutatták, hogyan hat a mozgás az emberi testre. Az InMovement® olyan munkaeszközöket és szolgáltatásokat nyújt, melyek egyesítik az egészséges életmódot a hatékonysággal, ezzel lendületet adva az irodai munkának. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

HATÉKONY EGÉSZSÉG

Rengeteget ülünk a munkahelyünkön, ami kihatással van a fizikai és mentális egészségünkre. Az InMovement ötvözi az egészséget és a hatékonyságot, mindezt úgy, hogy közben jobb kedvre derít, energiát ad, és javítja az általános egészséget. Ezt nevezzük mi hatékony egészségnek.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

MUNKAESZKÖZÖK
 

Az InMovement egyedüli vállalatként fejleszt olyan termékeket, amelyek összekapcsolják a munkát és a mozgást. Az InMovement™ futópaddá alakított íróasztal és az Elevate Desktop™ sorozatú állítható magasságú íróasztalok csupán a kezdet a munkahelyi evolúcióban. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

SZOLGÁLTATÁSOK
 

Az InMovement ügyféltámogató csapata segít a vállalatok aktív munkahellyé történő átformálásában.  Az új munkaeszközökhöz egyéni terveket is biztosítunk, hogy irodája olyan környezetet és kultúrát teremthessen, mely az egészséget és a hatékonyságot egyformán fontosnak tartja.

Image: 
Life Fitness Treadmill Desk
Body: 

INMOVEMENT™ FUTÓPADDÁ ALAKÍTOTT ÍRÓASZTAL

Az InMovement™ futópaddá alakított íróasztalnak köszönhetően nem kell az egészségét feláldoznia a munka oltárán. A gyaloglás működésben tartja az agyat, és összefüggésbe hozzák a fokozott hatékonysággal és a jobb hangulattal. Nem kell úgy éreznie, hogy egész nap egy székhez van láncolva.

Image: 
Life Fitness Elevate Series
Body: 

ELEVATE DESKTOP™ SOROZAT

Az Elevate DeskTop™ sorozat megadja Önnek azt a szabadságot, hogy munka közben felállhat, hiszen a jelenlegi asztalából egy ülve és állva is használható íróasztalt varázsol. Négy különböző beállítási lehetőségével mindenki számára alkalmas, állva használható íróasztalt alkot.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?