Icon: 
Body: 

ADJUNK LENDÜLETET A MUNKÁNAK 

Image: 
IM Offering
Body: 

A LIFE FITNESS EGYIK VÁLLALATA

Az InMovement® egy Life Fitness®-örökség. Biomechanikai kutatások és olyan vizsgálatok eredményeként született, melyek azt kutatták, hogyan hat a mozgás az emberi testre. Az InMovement® olyan munkaeszközöket és szolgáltatásokat nyújt, melyek egyesítik az egészséges életmódot a hatékonysággal, ezzel lendületet adva az irodai munkának. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

HATÉKONY EGÉSZSÉG

Rengeteget ülünk a munkahelyünkön, ami kihatással van a fizikai és mentális egészségünkre. Az InMovement ötvözi az egészséget és a hatékonyságot, mindezt úgy, hogy közben jobb kedvre derít, energiát ad, és javítja az általános egészséget. Ezt nevezzük mi hatékony egészségnek.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

MUNKAESZKÖZÖK
 

Az InMovement egyedüli vállalatként fejleszt olyan termékeket, amelyek összekapcsolják a munkát és a mozgást. Az InMovement™ futópaddá alakított íróasztal és az Elevate Desktop™ sorozatú állítható magasságú íróasztalok csupán a kezdet a munkahelyi evolúcióban. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

SZOLGÁLTATÁSOK
 

Az InMovement ügyféltámogató csapata segít a vállalatok aktív munkahellyé történő átformálásában.  Az új munkaeszközökhöz egyéni terveket is biztosítunk, hogy irodája olyan környezetet és kultúrát teremthessen, mely az egészséget és a hatékonyságot egyformán fontosnak tartja.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?