Skip to main content
Menu Icon
background image

MYRIDE VX

Válaszon ki egy videót, játssza le és vezérelje kedve szerint. Tegye mindezt egy nagy kijelzőn a csoportos edzéseken vagy egy személyes kijelzőn az egyéni élmény fokozása érdekében.

Az edzők alkalmazásokkal fokozhatják az élő edzéseket, az edzőtermek pedig felhasználhatják az alkalmazásokat arra, hogy virtuális órákat adjanak online vagy egyedi igényekre szabva.

MyRide Group

MYRIDE GROUP

Gyakorlatilag minden lehetséges.

Az edzők alkalmazásokkal fokozhatják az élő edzéseket, az edzőtermek pedig felhasználhatják az alkalmazásokat arra, hogy virtuális órákat adjanak online vagy egyedi igényekre szabva. Még soha nem volt ennyire egyszerű egyre több embert, egyre gyakrabban bevonzani az edzőterembe.

 

 

 

background image

KIEMELT MYRIDE-ALKALMAZÁSOK

ICG MyRide Live

MYRIDE+ LIVE

Felhasználás: csoportos edzés

A világ első alkalmazása, amely videóval fokozza az élő teremkerékpározás élményét. Az ICG úttörőnek számító szimulációs, interakciós és telejelenlét- (SIT) alapú oktatási módszerei hozzájárulnak, hogy a felhasználó jobb eredményeket érjen el, és még nagyobb élmény legyen számára a sportolás.

[[{fid:48376,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Live,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Live},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Live,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Live}},attributes:{alt:MyRide Live,title:MyRide Live,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1},link_text:null}]]

ICG MyRide Studio

MYRIDE STUDIO COACH

Felhasználás: csoportos és egyéni edzés

Lebilincselő, képernyőn megjelenített hatékony edzések. A világszínvonalú útmutatásoknak és az energikus zenéknek köszönhetően a kerékpározók fittebbek, gyorsabbak és erősebbek lesznek. A három különböző programformátum minden felhasználó igényét kielégíti.

[[{fid:48381,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Studio,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Studio},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Studio,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Studio}},link_text:null,attributes:{alt:MyRide Studio,title:MyRide Studio,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1}}]]

ICG MyRide Tour Coach

MYRIDE TOUR COACH

Felhasználás: csoportos és egyéni edzés

Terepközpontú filmek a világ minden részéről zenével és hallható edzői utasításokkal az élvezetes, de kemény edzésekért. A sebesség függvényében változó mozgókép magával ragadó és lebilincselő.

[[{fid:48386,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Tour Coach,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Tour Coach},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Tour Coach,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Tour Coach}},link_text:null,attributes:{alt:MyRide Tour Coach,title:MyRide Tour Coach,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1}}]]

MyRide World View

MYRIDE WORLD VIEW

Felhasználás: egyéni edzés

A vendégei szeretik az óráit, de olykor arra vágynak, hogy szabadon, felügyelet, zene és minden figyelemelterelő dolog nélkül, gyönyörű látvánnyal a szemük előtt kerékpározhassanak. Ha a vendégei nem tudnak útra kelni vagy terepre kimenni, ott van nekik a World View.

[[{fid:48391,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide World View,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide World View},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide World View,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide World View}},attributes:{alt:MyRide World View,title:MyRide World View,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1},link_text:null}]]

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?