A Hammer Strength már 25 éve segíti a sportolókat. Nemcsak az élsportolókat, hanem azokat is, akik hozzájuk hasonló elszántsággal és koncentrációval szeretnének edzeni.

Ezek olyan strapabíró erősítőberendezések, amelyekkel a sportolók megvalósíthatják ötleteiket és elérhetik céljaikat. A Hammer Strength követi a test természetes mozgását, és a kemény munkát eredményekkel jutalmazza.

Olyan eredményekkel, amelyekre az élsportolók már közel 3 évtizede támaszkodnak. 

TERMÉKEK

HD Elite

Az élsportolók számára készült tökéletes edzőgépek, amelyek a Hammer Strength bizonyított teljesítményén alapulnak.

HD Athletic

Komoly igénybevételre tervezett keretek és állványok, amelyek szinte végtelen számú kombinációban összeállíthatóak.

Tárcsasúlyos

A Hammer Strength a tárcsasúlyos gépek teljesítményén alapul. Több mint 40 megfelelő eszköz a bajnokok képzéséhez.

Lapsúlyos

A Hammer Strength tárcsasúlyos berendezései által népszerűvé tett hatékony és független mozgás a lapsúlyokkal kombinálva.

Padok és keretek

A sorozat eszközei minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelynek köszönhetően a sportolók tökéletes szabadsúlyos edzést végezhetnek vele.

Tartozékok

Bővítse létesítményét strapabíró edzőeszközökkel, és segítsen a sportolóknak és a vendégeknek, hogy elérhessék céljaikat!

TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS 

Gary Jones javítani akart az erősítő edzések hatékonyságán, és 1989-ben megalkotta a Hammer Strengthet. Jonesnak sikerült a terve, de ennél többet is tett. Saját leleményességének és a Cincinnati Bengals csapatánál szerzett tapasztalatának köszönhetően a gépek tervezésénél és megalkotásánál biomechanikai szempontokat is figyelembe vett. Így olyan gépeket alkotott, melyek ugyanúgy mozognak, ahogyan az emberi test.

AZ ACÉL, MINT MÉRTÉK

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?