Skip to main content
Menu Icon

A Hammer Strength már 25 éve segíti a sportolókat. Nemcsak az élsportolókat, hanem azokat is, akik hozzájuk hasonló elszántsággal és koncentrációval szeretnének edzeni.

Ezek olyan strapabíró erősítőberendezések, amelyekkel a sportolók megvalósíthatják ötleteiket és elérhetik céljaikat. A Hammer Strength követi a test természetes mozgását, és a kemény munkát eredményekkel jutalmazza.

Olyan eredményekkel, amelyekre az élsportolók már közel 3 évtizede támaszkodnak. 

TERMÉKEK

HD Elite

Az élsportolók számára készült tökéletes edzőgépek, amelyek a Hammer Strength bizonyított teljesítményén alapulnak.

HD Athletic

Komoly igénybevételre tervezett keretek és állványok, amelyek szinte végtelen számú kombinációban összeállíthatóak.

Tárcsasúlyos

A Hammer Strength a tárcsasúlyos gépek teljesítményén alapul. Több mint 40 megfelelő eszköz a bajnokok képzéséhez.

Lapsúlyos

A Hammer Strength tárcsasúlyos berendezései által népszerűvé tett hatékony és független mozgás a lapsúlyokkal kombinálva.

Padok és keretek

A sorozat eszközei minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelynek köszönhetően a sportolók tökéletes szabadsúlyos edzést végezhetnek vele.

Tartozékok

Bővítse létesítményét strapabíró edzőeszközökkel, és segítsen a sportolóknak és a vendégeknek, hogy elérhessék céljaikat!

TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS 

Gary Jones javítani akart az erősítő edzések hatékonyságán, és 1989-ben megalkotta a Hammer Strengthet. Jonesnak sikerült a terve, de ennél többet is tett. Saját leleményességének és a Cincinnati Bengals csapatánál szerzett tapasztalatának köszönhetően a gépek tervezésénél és megalkotásánál biomechanikai szempontokat is figyelembe vett. Így olyan gépeket alkotott, melyek ugyanúgy mozognak, ahogyan az emberi test.

AZ ACÉL, MINT MÉRTÉK

@HAMMERSTRENGTHOFFICIAL  |  #HAMMERSTRENGTH
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?