Skip to main content
Menu Icon

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Az ön létesítménye egy központ, amely összehozza a vendégeket, a személyi edzőket, ahol a fitnesz gépek, az órák és a különböző programok egy különleges fitnesz élményt nyújtanak. Tudja, hogy hogyan használhatók fel még jobban a létesítmény falain belül szerzett információk?  

FIBO 2018, a Life Fitness bemutatja a fitnesz szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy ez a kapcsolat értékes legyen minden fél számára. 

Ellie 3 hónapja tagja a fitnesz létesítménynek. Ismerje meg Ellie cselekvéseit, szükségleteit, igényeit, céljait és fejlődését, ez az ismeret lesz a vállalkozása jövőjének a kulcsfontosságú tényezője. A Life Fitness digitális megoldásával egyszerű választ kap egy összetett kérdésre - mi vonza a tagokat és mivel lehetne megtartani őket?  

Tom a személyi edző keresi a módot, hogy digitális kapcsolatot tarthasson a vendégeivel. Gyorsan és egyszerűen szeretné a vendégeivel megosztani az edzésprogramokat és napra késznek lenni velük kapcsolatban.  

Small Group Training - Kiscsoportos edzés

Amikor Ellie az edzőterembe érkezik felkelti a kiváncsiságát a rig körül zajló, jó hangulatú kiscsoportos edzés. Vonzó számára a közösség, amit lát és ez inspirálja, hogy ezt az új edzésfajtát kipróbálja.  Bejelentkezik a létesítmény applikációján keresztül és követi az utasításokat, amit Tom-tól kap. 

Könnyű interakció

Ellie szeretné a súlyját csökkenteni. Tom elkészíti számára és megosztja vele a személyre szabott zsírégető programot az ARC Trainer konzoljával is kommunikáló applikációban. Ellie látja a programot és el is tudja végezni azt, Tom pedig ugyan itt nyomon tudja követni az edzésprogram teljesítését. Amikor a teljes program elvégzésre kerül, lehetőség van rá, hogy Ellie elkészítse saját verzióját, amiben kedvére variálhatja az edzést és kipróbálhat új kihívásokat is az Arc Trainer-en.

Kihívások

Ellie nem tudta magáról, hogy versenyző típus. Amikor a klubja kiír egy kihívást "Tedd meg a legtöbb kardió kilómétert a hónapban", Ellie azon veszi magát, hogy minden nap lent van a teremben. Elkezdi naplózni a szabadtéri futásait az applikációban és újra létrehozza a kedvenc hegyi pályáját , hogy az egyik ranglistán a legjobb versenyzők közé tartozzon.  A Tom által küldött ösztönző programok segítségével többé már nem kell időt szakítania az edzések megtervezésére.

Folyamatos motiváció

Ellie inspiráló e-mail üzenetet kap az edzőjétől, ami motiváltá teszi és napra kész információkkal látja el a rendezvényekről, programokról, csoportos órákról és egyéb lehetőségekről, amiket a létesítmény kínál.  Néhány hónap múlva Ellie folyamatos kapcsolatot tart a clubbal és egy értékes közösség tagjává válik. 

Ismerje meg az izgalmas, új szoftver megoldásunkat a FIBO-n, Kölnben. 

Life Fitness Stand - Halle 6

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?