Skip to main content
Menu Icon
background image

Berendezésfinanszírozás

A Life Fitness több fitneszgépet finanszíroz, mint bárki más a világon, beleértve a bankokat és a lízingcégeket. Azáltal járulunk hozzá ügyfeleink növekedéséhez, hogy befektetünk a jövőjükbe. Számos ügyfelünk először egyetlen edzőtermet nyitott, de idővel már számos termet üzemeltetett. A Life Fitness tisztában van vele, hogyan működik egy edzőterem, aminek köszönhetően nemcsak a finanszírozásban tudunk Önnek segíteni, hanem abban is, hogy elkerülje a tipikus és költséges hibákat.

ESZKÖZFINANSZÍROZÓ CSOPORT

Öt évtizedes tapasztalatunk van fitneszeszközök finanszírozásában. Hozzájárultunk a fitneszipar átalakulásához. Saját fejlesztésű elbírálási rendszerünk számtalan olyan szempontot is figyelembe vesz, melyekre más intézményeknek nincs rálátásuk. Az elbírálás számos minőséget érintő szempont alapján történik, és ez azért működik, mert mélyreható ismeretünk van a fitnesziparról. Szeretnénk felvirágoztatni a fitneszipart. Ez csak akkor lehetséges, ha Ön is, és az iparág is sikeres.

Life Fitness Body Worx Feat Flex Strider Trainer
LÍZINGELÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

A Life Fitness eltökélten törekszik rá, hogy észszerű finanszírozási lehetőségeket teremtsen az ügyfelei számára, elvégre az Ön sikere a mi érdekünk is. Miután az egyéni tulajdonban lévő lízingcégünk áttekinti az Ön által készített üzleti terveket, segít a legjobb kölcsönlehetőség felkutatásában. A csoportunkkal való együttműködés egyben azt is jelenti, hogy Önnek van egy kapcsolattartója, ami megkíméli Önt a jogi vitáktól, és segít, hogy még szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat.

LÍZINGALKALMAZÁS

HITELALKALMAZÁS

CSATLAKOZÁS

Ha szeretne többet megtudni a lízingelési és más pénzügyi lehetőségekről, vegye fel a kapcsolatot a Life Fitness helyi képviselőjével. 1.800.527.6065

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?