Image: 
LFconnect in Insignia Series
Body: 

Maximalizál, kiemel, motivál

A Life Fitness tisztában van a technológia erejével és azzal is, hogyan tudják a létesítmények a technológiát a javukra fordítani úgy, hogy azzal növeljék a vállalkozás sikerét. Egyre több digitális megoldást és eszközt fejlesztünk ki, melyek összekapcsolhatók a Life Fitness berendezéseivel. Ezek révén a létesítmények maximalizálhatják a nyereségüket, kiemelhetik magukat a versenytársak közül és motiválhatják a vendégeiket.

Icon: 
Technology Pillar Maximize
Body: 

MAXIMALIZÁL

Icon: 
Technology Pillar Differentiate
Body: 

KIEMEL

Icon: 
Engage Icon
Body: 

MOTIVÁL

Image: 
Body: 

MAXIMALIZÁL

A részletes termékismertetők segítenek a bölcs, költséghatékony üzleti döntések meghozatalában. A növekedéshez elengedhetetlen, hogy a meglévő berendezései mellett új bevételi forrásokat és lehetőségeket teremtsen. Ha megismeri az eszközei használatával kapcsolatos részleteket, értékes információkra tesz szert. Karbantartási és energiaköltségeket takaríthat meg. Járuljon hozzá edzőterme hatékonyabb működéséhez.

Body: 

HOGYAN?

Az LFconnect.com azt mutatja, hogy 16.30 és 19.30 között szinte az össze futópad foglalt, de van néhány szabad elliptikus tréner. Néhány elliptikus trénert és futópadot kicserélhet, vagy átteheti az elliptikus trénereket a népszerű futópadok közelébe.

Image: 
Life Fitness Technology Discover Console Burn Fitness
Body: 

KIEMEL

Az egyediség a legjobb eszköz a vendégek megtartására és újak szerzésére. Azok a létesítmények, melyek ugyanolyan modern eszközökkel dolgoznak, mint amilyeneket a vendégek a mindennapjaik során is használnak, előnyt élveznek azokkal szemben, akik nem használnak ilyen eszközöket.

  • Szabja testre és emelje ki márkáját
  • Kommunikáljon a vendégeivel, és teremtsen közösséget
HOGYAN?

A Discover konzolok testre szabható kezdőlapján megjelenítheti saját edzőtermét és logóját, ezzel építve márkáját. Továbbá a konzol segítségével értesítheti a vendégeit a létesítmény rendezvényeiről, híreiről és programjairól, melyek újabb bevételt generálhatnak.

Váz: 
Image: 
Discover Life Fitness Console
Body: 

MOTIVÁL

Ha a vendégek kötődnek az edzőtermükhöz, az általuk használt gépekhez és más vendégekhez, több időt fognak ott tölteni. A Life Fitness által kínált megoldásoknak köszönhetően a vendégek könnyebben nyomon követhetik az eredményeiket, és még jobban érezhetik magukat az edzőteremben. Ha a vendégek elérik az egészségük javítása érdekében kitűzött céljaikat, továbbra is rendszeresen felkeresik az edzőtermet.

  • Az edzések adatainak/megosztása segít a vendégeknek elérni a céljaikat.
  • Az olyan szórakoztató lehetőségek, mint a tévé, az internet és az alkalmazások, folyamatos motivációt biztosítanak
HOGYAN?

A vendégek edzés közben azokkal a népszerű, harmadik fél által kiadott alkalmazásokkal motiválhatják magukat, amelyeket már jól ismernek. Ilyen például a Lose It!, a RunSocial, a SoFit és a Runtastic.

Body: 

A vendégek 70%-a használ valamilyen digitális eszközt edzés közben

 

A vendégek 1/3-a szívesen váltana edzőtermet, ha az új terem jobb technológiai megoldásokat kínálna azonos ár és elhelyezkedés mellett

Váz: 

Csatlakoztatott kardioberendezések

Image: 
Life Fitness Elevation Series
Image: 
Life Fitness Integrity Series
Image: 
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?