Skip to main content
Menu Icon
 
background image

Digitális szolgáltatás az LFconnect Protecttel

Az LFconnect Protect egy olyan egyedülálló szolgáltatást, melynek segítségével a Life Fitness digitális szolgáltatást nyújtó, képzett szakemberei könnyedén hozzákapcsolódhatnak az edzőterme gépeihez.

Folyamatosan figyeljük, hogyan teljesítenek a csatlakoztatott kardioberendezései, és ha problémát észlelünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Így Ön nyugodtan összpontosíthat a vállalkozása más területeire.

Life Fitness connect Web Assets Protect Tech

HOZZA KI A LEGTÖBBET A BEFEKTETÉSEIBŐL

Mi megoldásokat kínálunk, nem problémákat. Az LFconnect Protect egy proaktív szolgáltatás, amely időt és pénzt takarít meg Önnek azáltal, hogy a legtöbbet hozza ki a gépeiből, és minimálisra csökkenti a kiesett időt.

A kardioberendezéseiről érkező valós idejű adatokat elemezzük. Ha valamilyen rendellenességet tapasztalunk, tudatjuk Önnel. Sőt, ha szükséges, szakképzett helyszíni szerelőket is tudunk küldeni, akik segítenek a lehetséges hiba elhárításában – néha hamarabb, mint hogy Ön tudomást szerezne a problémáról.

LFconnect Protect Console
A HIBAKÓDOK PUSZTÁN ADATOK. A MEGOLDÁS A MI DOLGUNK.

Munkatársaink folyamatosan figyelik a gépeit, és ellenőrzik, hogy jól működnek-e. Ha valamilyen súlyos hibát észlelünk, bejelentkezünk a gépbe, kivizsgáljuk a gondot, és megállapítjuk, hogy mi a probléma.

Hardveres, szoftveres és hálózati hozzáférésünk is van, így a munkatársaink látják, hogyan használják általában a gépeket, és elemzik, hogy ez milyen kihatással van a teljesítményükre.

Ha úgy ítéljük meg, hogy van valami gond, azonnal értesítjük telefonon. Ha szükséges, 24–48 órán belül egy helyszíni szerelőt küldünk a létesítményéhez.

Ez forradalmasította a telefonos ügyfélszolgálatunkat, hiszen csökkentette a problémamegoldási időt, azonnali helyszíni javítás sikerét illetően pedig javította a statisztikát.

LF Protect Servicing
A FITNESZIPAR LEGTAPASZTALTABB HELYSZÍNI SZERELŐI ÁLLNAK MÖGÖTTÜNK.

A helyszíni szerelőkből álló lelkes csapatunk 55 Life Fitness szerelőből és 280 szakképesített, független, a Life Fitnesszel szerződésben álló szerelőből áll*. Ők mindannyian azon fáradoznak, hogy ügyfeleink rendkívül elégedettek legyenek.

A csapat rendelkezik azokkal az alkatrészekkel és információkkal, melyek révén minden esetben már a legelső alkalommal meg tudják javítani a gépeket.

*Lelkes Life Fitness szerelők és a Life Fitnesszel szerződésben álló, szakképesített független szerelők az USA-ban.

Life Fitness LFconnect - Deploy Service

AZ LFCONNECT PROTECT ÉS AZ ILLINOIS VALLEY YMCA

Az Illinois Valley YMCA megértette, milyen fontos a kapcsolódás, amikor több Elevation sorozatú kardioberendezéssel bővítette hatalmas létesítményét.

Az LFconnect Protect értesítette a Life Fitness szakembereit az egyik kardioberendezés elektromos meghibásodásáról. A Life Fitness kiküldött egy szerelőt, aki meg is oldotta a problémát, mielőtt a YMCA egyáltalán tudomást szerzett volna róla.

"Nyugalommal tölt el a tudat, hogy ha a gépekkel valamilyen gond adódik, a Life Fitness azonnal a segítségemre siet."
 

– Mike Wallaert, az Illinois Valley YMCA ügyvezető igazgatója

LFconnect Web Assets Discusson

A LIFE FITNESS MINDENT MEGTESZ VÁLLALKOZÁSA SIKERÉÉRT

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ LFCONNECT PROTECT CSAPATÁVAL:

CUSTOMERSUPPORT@LIFEFITNESS.COM

800.351.3737 OPTION 3

Az LFconnect Protect szolgáltatás jelenleg csak az USA-ban érhető el. Ha szeretne többet megtudni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az értékesítőjével.

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?