SPORTSGYM SCANDINAVIA

Östersund, Svédország
Sikertörténetek

16,000

TAG

22 LÉTESÍTMÉNY

12 VÁROSBAN

21 000 NÉGYZETMÉTERES

LÉTESÍTMÉNY ÖSTERSUNDBAN (SVÉDORSZÁG)

A SPORTSGYM SCANDINAVIA TUDJA, HOGYAN VONZZA BE AZ EMBEREKET

A fitneszlánc tudja, hogy az erős kiscsoportos edzésprogramok kiválóan alkalmasak arra, hogy bevonzzák az embereket, és a résztvevők lelkesen járjanak az edzésekre.

A Sportsgym Scandinavia 12 városban van jelen, és összesen 16 000 taggal és 22 létesítménnyel rendelkezik. A fitneszlánc felismerte, hogy az erős kiscsoportos edzésprogramok kiválóan alkalmasak arra, hogy bevonzzák az embereket, és a résztvevők lelkesen járjanak az edzésekre.

A Sportsgym legnagyobb edzőterme a svédországi Östersundban nyílt meg 2016 végén. A 2100 négyzetméteres lenyűgöző létesítmény sokféle kardioberendezést vonultat fel, a futópadoktól a trénereken át a teremkerékpárokig. De a Sportsgym nem ezekre helyezi a fő hangsúlyt, hanem a közös energiára és a bajtársiasságra, ami két kis létszámú csoportos edzőtéren alakul ki, ahol egy átfogó Hammer Strength HD Athletic állványrendszer, illetve egy nagy Life Fitness SYNRGY360 rendszer található.

„Azért választottuk a Hammer Strength HD Athletic állványt, mert sokoldalú, és teljes körű edzésre ad lehetőséget.

 

Tobias Carlsson létesítményvezető

AZ ENERGIA KÖZPONTJAI

A Sportsgym csoportos edzőterületein pezseg az élet, és ezek váltak az östersundi terem energia- és élményközpontjává.

A SYNRGY360-as területen hét kiscsoportos órát tartanak hetente, és a klub hat HD Athletic-órát szervez minden héten. A csoportos órákra előre lefoglalnak minden helyet.

– A SYNRGY360 a kezdőktől a sportolókig mindenkinek megfelelő – mondja Jesper Jacobsson, a SYNRGY360-oktató. – Nagyszerű eszköz. Manapság az embereknek nincs idejük mozogni, edzeni. Itt rövid idő alatt sokféle gyakorlatot össze lehet kombinálni. A vendégeim mindig mosolyogva távoznak. És a következő héten is mindig jönni akarnak.”

„A vendégeim mindig mosolyogva távoznak. És a következő héten is mindig jönni akarnak.

 

Jesper Jacobsson SYNRGY360-oktató

HD Athletic at Sportsgym

SOK LEHETŐSÉGET KÍNÁL A VENDÉGEKNEK

A két különböző csoportos edzőterület elegye számos lehetőséget kínál az edzeni vágyóknak, a képességeiktől és az edzettségi szintjüktől függetlenül. Ez ösztönzőleg hat a részvételre, és növeli a Sportsgym energiaszintjét.

– A Life Fitness többet törődik a klubjai kiemelésével, mint bárki más. – mondta Fredrik Schultz, a Life Fitness értékesítési képviselője. – Úgy gondolom, (az edzeni vágyók) azért vonzódnak a Hammer Strength állványhoz, mert most nagyon divatosak a csoportos órák. Az edzés kardio- és erősítő gyakorlatokat is tartalmaz, és ez a kombináció adja a legjobb edzést.

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?