Skip to main content
Menu Icon
background image
Life Fitness at Sportsgym

SPORTSGYM SCANDINAVIA

Östersund, Svédország
Sikertörténetek

16,000

TAG

22 LÉTESÍTMÉNY

12 VÁROSBAN

21 000 NÉGYZETMÉTERES

LÉTESÍTMÉNY ÖSTERSUNDBAN (SVÉDORSZÁG)

Life Fitness at Sportsgym

A SPORTSGYM SCANDINAVIA TUDJA, HOGYAN VONZZA BE AZ EMBEREKET

A fitneszlánc tudja, hogy az erős kiscsoportos edzésprogramok kiválóan alkalmasak arra, hogy bevonzzák az embereket, és a résztvevők lelkesen járjanak az edzésekre.

A Sportsgym Scandinavia 12 városban van jelen, és összesen 16 000 taggal és 22 létesítménnyel rendelkezik. A fitneszlánc felismerte, hogy az erős kiscsoportos edzésprogramok kiválóan alkalmasak arra, hogy bevonzzák az embereket, és a résztvevők lelkesen járjanak az edzésekre.

A Sportsgym legnagyobb edzőterme a svédországi Östersundban nyílt meg 2016 végén. A 2100 négyzetméteres lenyűgöző létesítmény sokféle kardioberendezést vonultat fel, a futópadoktól a trénereken át a teremkerékpárokig. De a Sportsgym nem ezekre helyezi a fő hangsúlyt, hanem a közös energiára és a bajtársiasságra, ami két kis létszámú csoportos edzőtéren alakul ki, ahol egy átfogó Hammer Strength HD Athletic állványrendszer, illetve egy nagy Life Fitness SYNRGY360 rendszer található.

„Azért választottuk a Hammer Strength HD Athletic állványt, mert sokoldalú, és teljes körű edzésre ad lehetőséget.

 

Tobias Carlsson létesítményvezető

Synrgy at Sportsgym

AZ ENERGIA KÖZPONTJAI

A Sportsgym csoportos edzőterületein pezseg az élet, és ezek váltak az östersundi terem energia- és élményközpontjává.

A SYNRGY360-as területen hét kiscsoportos órát tartanak hetente, és a klub hat HD Athletic-órát szervez minden héten. A csoportos órákra előre lefoglalnak minden helyet.

– A SYNRGY360 a kezdőktől a sportolókig mindenkinek megfelelő – mondja Jesper Jacobsson, a SYNRGY360-oktató. – Nagyszerű eszköz. Manapság az embereknek nincs idejük mozogni, edzeni. Itt rövid idő alatt sokféle gyakorlatot össze lehet kombinálni. A vendégeim mindig mosolyogva távoznak. És a következő héten is mindig jönni akarnak.”

„A vendégeim mindig mosolyogva távoznak. És a következő héten is mindig jönni akarnak.

 

Jesper Jacobsson SYNRGY360-oktató

HD Athletic at Sportsgym

SOK LEHETŐSÉGET KÍNÁL A VENDÉGEKNEK

A két különböző csoportos edzőterület elegye számos lehetőséget kínál az edzeni vágyóknak, a képességeiktől és az edzettségi szintjüktől függetlenül. Ez ösztönzőleg hat a részvételre, és növeli a Sportsgym energiaszintjét.

– A Life Fitness többet törődik a klubjai kiemelésével, mint bárki más. – mondta Fredrik Schultz, a Life Fitness értékesítési képviselője. – Úgy gondolom, (az edzeni vágyók) azért vonzódnak a Hammer Strength állványhoz, mert most nagyon divatosak a csoportos órák. Az edzés kardio- és erősítő gyakorlatokat is tartalmaz, és ez a kombináció adja a legjobb edzést.

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?