Skip to main content
Menu Icon
background image
Sports World Logo

SPORTS WORLD AMSTERDAM

Amszterdam, Hollandia
Sikertörténetek

2,800

NÉGYZETMÉTER

3000

TAG

125

NAGYCSOPORTOS EDZÉS HETENTE

A SPORTS WORLD TELJES KÖRŰ MEGKÖZELÍTÉSE A FITNESZHEZ

Nem mindig olyan egyszerű megtalálni, hogy mi tesz egy fitneszklubot élettel telivé, vagyis olyan hellyé, ahol az edzeni vágyók mindig lenni szeretnének – a Sports World viszont egészen biztosan ilyen hely. Az amszterdami klub nemcsak ügyesen csinálta a dolgát, de sikerült megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a környezet, a berendezések és az energia között.

Sports World Amsterdam Architecture

AZ EGYEDÜLÁLLÓ ÉPÍTÉSZETI KIALAKÍTÁS KELLEMES KÖRNYEZETET TEREMT

A Sports World újító szelleme a helyszínből ered. A klasszikus téglaépületet 1889-ben építették, és sokáig széngázüzemként és tejüzemként működött.

A boltíves mennyezet, a számos helyen látható téglafal és a szegecselt acélgerendák hatalmas ablakokkal egészülnek ki és hoznak létre egy masszív, ám mégis meleg környezetet, ahol az edzeni vágyók otthon érezhetik magukat.

„Rendkívül fontos volt, hogy minden tagunk igényeit kielégítsük. A kezdőtől a haladóig, a fiataltól az idősig, a kardioberendezéstől az erőgépig. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden tagunknak segítsünk elérni saját célját.”

– Barry Schreurs, ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

KORLÁTLAN EDZÉSI LEHETŐSÉG

A sok különböző edzeni vágyó ember aktív mozgásának biztosítása nem jelent gondot a számos kardiogépnek, intenzív intervallumedzésnek, izomfejlesztésre alkalmas térnek, beltéri kerékpározást és jógát lehetővé tevő termeknek, valamint néhány kültéri futóedzésnek köszönhetően.

Minden egyes berendezés helyét tudatosan választottuk ki. A SYNRGY360 rendszer a nagy kardioterem közepén, egy pár Cybex SPARC mellett kapott helyet, aminek köszönhetően egyéni és csoportos HIIT-edzés végezhető. A futópadok, kerékpárok, elliptikus trénerek, Arc trénerek és Row GX edzőgépek bőséges területen osztoznak a lapsúlyos erősítőgépek mellett. A súlytárcsás gépek egy tágas területen kaptak helyet, ahol szabadon használható súlyok is találhatók.

Ha a megszokott önálló edzés nem Önnek való, akkor a Sports World edzőteremben 125 csoportos foglalkozásból választhat kedvére.

„Tagjaink nagyon sokfélék, és szeretnénk tovább bővíteni a lehetőségeinket minden területen – a kezdőtől a haladóig” – mondta Barry Schreurs, a Sports World ügyvezető igazgatója. „Tagjaink számára a legjobb szolgáltatást nyújtjuk. Számunkra a tagok az elsők!”

Sports World Trainers

SZAKÉRTELEM A HELYSZÍNEN

Tizenegy személyi edző gondoskodik arról, hogy a Sports Worldben tett látogatás hatékony időtöltés legyen. A személyi edzők egy HD Athletic súlytárcsás gép körül adnak szakértő tanácsot a tagoknak, míg a SYNRGY360 rendszer segítségével kiscsoportos edzés, továbbá harcművészet-oktatás és számos más edzésmódban történő mozgás zajlik.

Az edzők különböző háttérrel és specializációval rendelkeznek – a kickboxtól a sportmasszázson át egészen a táplálkozási tanácsadásig. A Sports Worldnél még a személyi edzők is nyújtanak valami különlegeset az edzeni vágyóknak.

Sports World Offering

FONTOS, HOGY MINDIG TÖBBET NYÚJTSUNK

A létesítmény azonban nem áll le még akkor sem, ha már kiizzadtuk magunkat. Az átfogó fitnesz nem csak az edzésről szól, és ezt a Sports Worldnél jól tudjuk. A szauna és a gőzkabin kiválóak edzés utáni jutalmazás gyanánt. A klubba fizikoterápiával foglalkozó szakemberek is rendszeresen ellátogatnak, hogy segítsenek a tagoknak megelőzni és kezelni a sérüléseket.

A szakértői tanácsadás online is elérhető. A Sports World webhelyén gyakran jelennek meg blogbejegyzések, ahol a tagok egészséges étkezéssel, életmódváltással és edzésötletekkel kapcsolatban olvashatnak.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?