Skip to main content
Menu Icon
background image
Cleveland Browns Logo

CLEVELAND BROWNS

Cleveland, Ohio, USA

Sikertörténetek

Success-stories-cleveland_browns-HDElete-BumperPlate

CLEVELAND BROWNS

Erősítő edzőként senkinek sincs nyugdíjas állása az NFL-nél.

A különböző edzőknek eltérő a filozófiájuk, és ha egy edzőterembe új edzőcsapat kerül, az eltérő filozófiák miatt az erősítő gépek teljes cseréjére lehet szükség.

Amikor 2014 februárjában Paul Ricci lett a Cleveland Browns vezető erősítő és erőnléti edzője, mindenképpen szeretett volna változtatni a súlyzótermen.  Azért tartotta szükségesnek a változtatásokat, hogy azok igazodjanak az edzésstílusához, de nem akarta lecserélni a masszív és hatékony Hammer Strength berendezéseket, melyeket a Browns már addig is használt.

"Azokban a létesítményekben, ahol korábban volt szerencsém dolgozni, mindenütt Hammer Strength berendezéseket használtak. Az évek során meggyőződtem róla, hogy mennyire tartósak és megbízhatóak."

– Paul Ricci, ERŐSÍTŐ & ÉS ERŐNLÉTI EDZŐ

Cleveland Browns Hammer Strength HD Elite Combo Rack

RÉGIBŐL ÚJAT VARÁZSOLNI

Ricci a Brownsnál töltött legelső napján felhívta Tom Proffitt országos értékesítési igazgatót. Proffitt másnap ellátogatott a Browns edzőközpontjába.

"Gyorsan meg is mutatott Riccinek néhány lehetőséget, hogyan tudnák átvariálni a különböző elemekből összeállított kereteket. A legtöbb berendezést továbbra is fel tudtuk használni, és át tudtuk őket alakítani, hogy illeszkedjenek a programunkhoz."

Paul Ricci, ERŐSÍTŐ & ÉS ERŐNLÉTI EDZŐ

success-stories-cleveland_browns-HDElite-BumperPlate

HATÉKONY TESTRESZABÁS

Proffitt megmutatta a Brownsnak, hogyan tudnak négy HD Elite kombinált keretet nyolc egyfunkciós erőkeretté alakítani. Mindössze arra volt szükség, hogy rendeljenek nyolc egyfunkciós keretet a meglévő berendezésekhez. Az átalakítás alacsony költségei miatt Riccinek arra is volt lehetősége, hogy két további erőkerettel bővítse a termet. A Brownsnak tehát sikerült költséghatékonyan, kevés időveszteséggel átalakítani az edzőtermet.

Ricci szakmai múltja nagyon meggyőző. 1996-ban kezdte a karrierjét az Arizona Cardinalsnál mint erősítő és erőnléti edzőasszisztens. 1999-től ugyanilyen pozíciót töltött be a Baltimore Ravens csapatánál, és ő is ott volt velük, amikor a 35. Super Bowlon megverték a New York Giants csapatát. Ezután három évet töltött a Marylandi Egyetemen mint a kosárlabda szakág vezetője, majd 2012-ben és 2013-ban erősítő és erőnléti edzőasszisztensként dolgozott a New York Jetsnél.

Success Stories Cleveland Browns Hammer Strength HD Elite Racks

A HAMMER STRENGTH ÖRÖKSÉG

"A 90-es évek elején ismerkedtem meg a Hammer Strength berendezésekkel" – jegyezte meg Ricci. "Azokban a létesítményekben, ahol korábban volt szerencsém dolgozni, mindenütt Hammer Strength berendezéseket használtak. Az évek során meggyőződtem róla, hogy mennyire tartósak és megbízhatóak."

"Már évek óta ismertem Tomot, és mindig meglátogat, ha új projektbe kezdek. Rendkívül jól ismeri a gépeket, és óriási tapasztalata van edzőtermek kialakításában, ami nagyon fontos számomra. A remek emberek és remek termékek mindig is a fontossági listám elején szerepeltek. Tom és a Hammer Strength mindkettőt biztosítja számomra."

– Paul Ricci, ERŐSÍTŐ & ÉS ERŐNLÉTI EDZŐ

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?