Skip to main content
Menu Icon
background image
A complete Life Fitness Portfolio by Anytime Fitness.

ANYTIME FITNESS

Downers Grove, Illinois, USA

a Life Fitness teljes termékkínálata


anytimefitness.com

Plusz 4000

VENDÉG

3

EDZŐTEREM

0-RÓL 4000

VENDÉG KEVESEBB MINT 4 ÉV ALATT

MUNKAHELYET VÁLTANI SOHA NEM KÖNNYŰ

A Musleh testvérek elhatározták, hogy a sikeres élelmiszerüzletüket bezárva nyitnak egy fitneszlétesítményt. Mindezt szerették volna minél egyszerűbben lebonyolítani. A Life Fitness megkönnyítette a váltást.

2011 novemberében a testvérpár megnyitotta az első Anytime Fitness edzőtermet Winfieldben (Indiana állam). Majd 2012-ben a Life Fitness segítségével létrehoztak egy második Anytime Fitness edzőtermet, ezúttal Dyer-ben (Indiana állam). A vállalkozás egyre inkább felvirágzott, így 2014 novemberében megalakult a harmadik terem Downers Grove-ban (Illinois állam). Jelenleg három Anytime Fitness edzőtermet üzemeltetnek, összesen több mint 4000 vendéggel.

"A Life Fitness segít a tervezésben, és a berendezéseket illetően annak eldöntésében, hogy mi az, amire szüksége van, és mi az, amire nincs. Tulajdonképpen ők az Ön csendestársai."

– Moe Musleh

"Számunkra fontos hogy ugyanolyan jó benyomást keltsünk az emberekben, mint amilyet a Life Fitness kelt bennünk."

– Moe Musleh, ANYTIME FITNESS

Hammer Strength  Strength Equipment in Anytime Fitness

CSÚCSMINŐSÉG

A három Anytime Fitness edzőterem szinte csak Life Fitness és Hammer Strength berendezésekkel van felszerelve. A vendégek első osztályú berendezéseken edzhetnek: az Elevation sorozatú legújabb kardioberendezésen, HD Elite kereteken, és Insignia sorozatú erősítő berendezéseken. A személyi edzők SYNRGY360 berendezésekkel és Lifecycle GX kerékpárokkal tartanak csoportos edzéseket. 

Life Fitness Flexstrider in Anytime Fitness

NEM CSAK A BERENDEZÉS A LÉNYEG

Nem csupán a berendezésen van a hangsúly. A Musleh testvérek tudják, hogyan törődhetnek a vendégekkel. Tudják, miként motiválhatják őket: a Facebookon közzéteszik a napi edzéseket, valamint friss gyümölccsel és fehérjeitalokkal kínálják őket ingyen a hét bizonyos napjain. Mindhárom Anytime Fitness edzőterem személyzete buzdítja, kihívásokkal szembesíti és motiválja a vendégeket.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?