Skip to main content
Menu Icon
background image
NSCA logo

National Strength and Conditioning Association

Colorado Springs, Colorado

NSCA providing guidance and expertise.

NSCA: ÚTMUTATÁS ÉS SZAKÉRTELEM

Több mint 45 000 tag veszi igénybe a National Strength and Conditioning Association (NSCA) útmutatását és szaktudását az erősítés és kondicionálás szakterületén: erőnléti edzők, személyi edzők, egészségügyi szakemberek, hallgatók és más képzettségi szintű emberek is.

Scott Caulfield Life Fitness

Scott Caulfield

az NSCA erőnléti és kondicionáló vezetőedzője

„Azért választottuk a Hammer Strength berendezéseit, mert innováció tekintetében az élen járnak, és arra törekszenek, hogy az iparág csúcsminőségű és legjobb tervezésű berendezéseivel lássák el az erőnléti és kondicionáló szakembereket.”

 

Scott Caulfield

Az NSCA a legjobbat választotta létesítménye felújításához

Amikor ez a megbízható szakértői szövetség 2016 nyarán elhatározta, hogy újjáépíti 557 négyzetméteres Colorado Springs-i edzőtermét, az NSCA a Hammer Strength berendezéseit választotta.

A tucatnyi (NSCA logóval ellátott) HD Elite erőkeret, a Hammer Strength tárcsasúlyos gépek és a Life Fitness kardioberendezései is hozzájárulnak a létesítmény csúcsminőségéhez.

– Az NSCA-t a tagok irányítják, akik között igen sokféle szakember található. – magyarázta Scott Caulfield, az NSCA erőnléti és kondicionáló vezetőedzője. – A Hammer Strength berendezései számos sportágban alkalmazhatók, így minden tagunk hasznosítani tudja őket, nem csak egy-egy szakterület képviselői.

A LÉTESÍTMÉNY MEGTEKINTÉSE

Az edzőtermét a legkülönbözőbb csoportok látogatják. Egyetemi, ifjúsági és középiskolai sportcsapatok és élsportolók is használják a létesítményt.  Különböző speciális csoportok, például SWAT alakulatok, az FBI, illetve a rendőrség és tűzoltóság készenléti egységei is rendszeresen megfordulnak itt. Caulfield elmondta, hogy olyan neves vendégek is edzettek már az NSCA edzőtermében, mint Brad Paisley énekes, John Cena pankrátor és a Fall Out Boy együttes tagjai.

– Azért választottuk a Hammer Strength berendezéseit, mert innováció tekintetében az élen járnak, és arra törekszenek, hogy az iparág csúcsminőségű és legjobb tervezésű berendezéseivel lássák el az erőnléti és kondicionáló szakembereket – mondta Caulfield. – Emellett az ügyfélszolgálat és a Hammer Strength csapat megbízhatósága is páratlan. A Life Fitness és a Hammer Strength munkatársai minden szinten hihetetlenül segítőkészek voltak az NSCA-val szemben. Ők is osztoznak az oktatás iránti elkötelezettségünkben a Hammer Strength Clinic rendezvények révén, és sokféle módon nyújtottak támogatást a szövetség tagjainak.

Berendezés
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?