Icon: 

Title: 
National Strength and Conditioning Association

Body: 

Colorado Springs, Colorado

Image: 

Title: 
NSCA: ÚTMUTATÁS ÉS SZAKÉRTELEM

Body: 

Több mint 45 000 tag veszi igénybe a National Strength and Conditioning Association (NSCA) útmutatását és szaktudását az erősítés és kondicionálás szakterületén: erőnléti edzők, személyi edzők, egészségügyi szakemberek, hallgatók és más képzettségi szintű emberek is.

Scott Caulfield Life Fitness

Scott Caulfield

az NSCA erőnléti és kondicionáló vezetőedzője
Body: 

„Azért választottuk a Hammer Strength berendezéseit, mert innováció tekintetében az élen járnak, és arra törekszenek, hogy az iparág csúcsminőségű és legjobb tervezésű berendezéseivel lássák el az erőnléti és kondicionáló szakembereket.”

 

Scott Caulfield

Image: 
NSCA Life Fitness Renovation

Title: 
Az NSCA a legjobbat választotta létesítménye felújításához

Body: 

Amikor ez a megbízható szakértői szövetség 2016 nyarán elhatározta, hogy újjáépíti 557 négyzetméteres Colorado Springs-i edzőtermét, az NSCA a Hammer Strength berendezéseit választotta.

A tucatnyi (NSCA logóval ellátott) HD Elite erőkeret, a Hammer Strength tárcsasúlyos gépek és a Life Fitness kardioberendezései is hozzájárulnak a létesítmény csúcsminőségéhez.

– Az NSCA-t a tagok irányítják, akik között igen sokféle szakember található. – magyarázta Scott Caulfield, az NSCA erőnléti és kondicionáló vezetőedzője. – A Hammer Strength berendezései számos sportágban alkalmazhatók, így minden tagunk hasznosítani tudja őket, nem csak egy-egy szakterület képviselői.

Image: 
Hammer Strength HD Elite Racks at NSCA

Title: 
A LÉTESÍTMÉNY MEGTEKINTÉSE

Body: 

Az edzőtermét a legkülönbözőbb csoportok látogatják. Egyetemi, ifjúsági és középiskolai sportcsapatok és élsportolók is használják a létesítményt.  Különböző speciális csoportok, például SWAT alakulatok, az FBI, illetve a rendőrség és tűzoltóság készenléti egységei is rendszeresen megfordulnak itt. Caulfield elmondta, hogy olyan neves vendégek is edzettek már az NSCA edzőtermében, mint Brad Paisley énekes, John Cena pankrátor és a Fall Out Boy együttes tagjai.

– Azért választottuk a Hammer Strength berendezéseit, mert innováció tekintetében az élen járnak, és arra törekszenek, hogy az iparág csúcsminőségű és legjobb tervezésű berendezéseivel lássák el az erőnléti és kondicionáló szakembereket – mondta Caulfield. – Emellett az ügyfélszolgálat és a Hammer Strength csapat megbízhatósága is páratlan. A Life Fitness és a Hammer Strength munkatársai minden szinten hihetetlenül segítőkészek voltak az NSCA-val szemben. Ők is osztoznak az oktatás iránti elkötelezettségünkben a Hammer Strength Clinic rendezvények révén, és sokféle módon nyújtottak támogatást a szövetség tagjainak.

Berendezés
Image: 
Life Fitness Integrity Series
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?