Skip to main content
Menu Icon
background image
LSU logo

Louisiana State University

Kondicionálóterem 

Baton Rouge, Louisiana

Fotók: Chris Parent / LSU Athletics

LSU Hammer Strength

AZ LSU MEGALAPOZZA A JÖVŐT

Az LSU futballcsapata legendás múlttal büszkélkedhet: eddig csaknem 800 győzelmet arattak, és háromszor megnyerték az országos bajnokságot is. A Bayou Bengals sikeréhez jelentősen hozzájárult Tommy Moffitt erősítő és kondicionáló edző. Az elismert erőnléti edző 2000 óta segíti az LSU csapatának felkészülését, és részben neki köszönhető, hogy megnyerték a 2003-as és a 2007-es országos bajnokságot.

Az ország egyik legjobb erőnléti edzője most az egyik legjobb sportlétesítményt felügyeli az NCAA 1. osztályú csapatánál.

Life Fitness equipment at LSU

A LÉTESÍTMÉNY MEGTEKINTÉSE

2016 nyarán átadták az LSU ragyogó, 1440 négyzetméteres konditermét, amely a korábbi, 11 éves létesítmény teljes felújításával jött létre. A projekt a tervezéstől a megvalósításig csaknem 3 éven át tartott, de az eredmény lenyűgöző.

A teremben több sornyi strapabíró Hammer Strength HD Elite erőkeretet állítottak fel kifejezetten Moffitt specifikációjának megfelelően, illetve több tucat Hammer Strength tárcsasúlyos gép is helyet kapott. Ezenkívül egy csúcsmodern sztereórendszer és majdnem 40 síkképernyős tévé segíti a sportolók motiváltságának fenntartását edzés közben.

Berendezés

„Többféle sportág felkészítéséhez használható, és nagyobb futballcsapataink lehetnek, ami fokozza az edzés intenzitását.”

 

Tommy Moffit erőnléti és kondicionáló edző
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?