Encore Fitness

ENCORE FITNESS

Moszkva, Oroszország

berendezések széles skálája

Az edzőtermi berendezések széles skáláján többek között HD Elite eszközök, Hammer Strength tárcsasúlyos gépek és Insignia sorozatú erősítő állomások találhatók. A különböző vendégek igényeinek kielégítése érdekében az Encore Fitness a SYNRGY360XS rendszert választotta csoportos edzőrendszerként. A létesítményben található egy 25 méteres medence és egy luxus wellnessfürdő, ezenkívül pedig teljes körű, a legújabb fitnesztrendeknek és újdonságoknak megfelelő, csúcskategóriás edzőtermi szolgáltatásokat kínál. A tagok több mint 60 különböző csoportos órából is válogathatnak.

 

 

Life Fitness at Encore Fitness

A LÉTESÍTMÉNY MEGTEKINTÉSE

A stílusos art déco létesítmény nyolc, különböző témájú fitneszrészleggel rendelkezik, amelyek két szinten terülnek el. A 3900 négyzetméteres klubban a Life Fitness számos kiemelkedő technológiájú megoldása megtalálható. A kardiorészlegen Elevation sorozatú berendezések várják a vendégeket Discover SE3 konzolokkal.

BERENDEZÉSEK

„Mindenre odafigyelünk és mindent figyelembe veszünk, egészen az építkezés megtervezésétől kezdve a legjobb színvonalú berendezések kiválasztásáig. Nemcsak a már megszokott minőségi színvonalat szeretnénk biztosítani a vendégeknek, hanem valami olyat is, ami még ismeretlen a számukra, de biztosan imádni fogják.”

 

– Irina Kutina, AZ ENCORE FITNESS ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?