Skip to main content
Menu Icon
background image

ENCORE FITNESS

Moszkva, Oroszország

Life Fitness several fitness facilities.

berendezések széles skálája

Az edzőtermi berendezések széles skáláján többek között HD Elite eszközök, Hammer Strength tárcsasúlyos gépek és Insignia sorozatú erősítő állomások találhatók. A különböző vendégek igényeinek kielégítése érdekében az Encore Fitness a SYNRGY360XS rendszert választotta csoportos edzőrendszerként. A létesítményben található egy 25 méteres medence és egy luxus wellnessfürdő, ezenkívül pedig teljes körű, a legújabb fitnesztrendeknek és újdonságoknak megfelelő, csúcskategóriás edzőtermi szolgáltatásokat kínál. A tagok több mint 60 különböző csoportos órából is válogathatnak.

 

 

Life Fitness at Encore Fitness

A LÉTESÍTMÉNY MEGTEKINTÉSE

A stílusos art déco létesítmény nyolc, különböző témájú fitneszrészleggel rendelkezik, amelyek két szinten terülnek el. A 3900 négyzetméteres klubban a Life Fitness számos kiemelkedő technológiájú megoldása megtalálható. A kardiorészlegen Elevation sorozatú berendezések várják a vendégeket Discover SE3 konzolokkal.

BERENDEZÉSEK

„Mindenre odafigyelünk és mindent figyelembe veszünk, egészen az építkezés megtervezésétől kezdve a legjobb színvonalú berendezések kiválasztásáig. Nemcsak a már megszokott minőségi színvonalat szeretnénk biztosítani a vendégeknek, hanem valami olyat is, ami még ismeretlen a számukra, de biztosan imádni fogják.”

 

– Irina Kutina, AZ ENCORE FITNESS ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?