Skip to main content
Menu Icon
Military Hero

Hadsereg és szövetségi kormány

Különböző létesítmények Egyedi elvásárok a terem méretét illetően. A legkeményebb férfiak és nők a világon, akik kihívást jelentő terepviszonyokkal, körülményekkel és mindennapos bevetésekkel néznek szembe. Ha szeretne értesülni a legfrissebb hírekről és szakmai információkról, regisztráljon lent.

Peoples in Workout

AMIT BIZTOSÍTUNK

RENDKÍVÜLI TARTÓSSÁG: A Life Fitness és a Hammer Strength a piac legjobb fitnesztermékeit biztosítja Önnek. Tisztában vagyunk vele, hogy a termékeknek a legkülönfélébb helyszíneken is működniük kell, legyen szó egy városi edzőteremről vagy egy elszigetelt helyen lévő katonai bázisról. A Life Fitness és a Hammer Strength berendezései úgy lettek megalkotva, hogy ne jelentsenek nekik gondot a természeti erők, a fokozott igénybevétel és az állandó szállítás. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy hozzásegítsük a legjobbakat céljaik eléréséhez.

A LEGJOBB FITNESZTERMÉKEK: A Life Fitnessnek vannak a legjobb fitneszberendezései a földkerekségen, legyen szó akár az Elevation sorozatú vagy az Integrity sorozatú kardioberendezésekről, a Hammer Strength padokról és keretekről, vagy a robusztus, csoportos edzésre alkalmas berendezésekről, mint amilyen a HD Elite. Az innováció, a könnyű használhatóság és a tartósság mesteri kombinációjának köszönhetően garantáljuk, hogy Ön a létező legerősebb fitneszgépekhez juthat hozzá.

FITNESZMEGOLDÁSOK

Testreszabás

Ha elszigetelt területen építenek fitneszlétesítményt, létfontosságú figyelembe venni az egyedi terepviszonyokat, és a leendő felhasználókat. Mivel a Life Fitness egy nemzetközi vállalat, és mintegy 120 országban vannak üzleti érdekeltségei, kis és nagy rendeléseknek is eleget tudunk tenni, és segítünk Önnek a legjobb, személyre szabott megoldások megtalálásában.

GSA-árazás

A Life Fitness GSA-árazást nyújt, és más módokon is igazodik az Ön különleges igényeihez. Ha szeretné megkapni GSA-árjegyzékünket és a szervizszemináriumok beosztását, vegye fel a kapcsolatot az egyik értékesítőnkkel.  Tel.: 800.494.6344 vagy  e-mail: militarysales@lifefitness.com.

EXTRÉM TESZTELÉS és tartósság

Termékeinket  kemény tesztelésnek vetjük alá, amely túlmutat a normál igénybevételen, és garantálja, hogy még a legintenzívebb edzés sem okoz nekik gondot. A Life Fitness és a Hammer Strength termékei kiállják a szállítás, a különleges terepviszonyok és az idő próbáját. A teszteléssel biztosítjuk, hogy minden termékünk bírja a legkeményebb edzéstervet, még kihívást jelentő körülmények között is. 

Nem számít az alapterület

A Life Fitness minden terem méretéhez elkészíti a megfelelő ajánlatot. Akár egy 50 négyzetméteres helyiséget is olyan edzőteremmé tudunk alakítani, amelyet bárki szívesen használ. Adja meg edzőterme méreteit, és mi gondoskodunk a legjobb megoldásról. Ismerje meg a teremtervezői szolgáltatásunkat

"A Life Fitness csapata mindig is óriási támogatást adott ahhoz, hogy fitneszgép-karbantartóként eredményes munkát végezhessek. A szolgáltatásaik, tanácsaik és támogatásuk mindennél többet ér számomra."
 

– Braundon Reinhold, MWR FORMAN, FOB LEATHERNECK, DYNCORP/LOGCAPIV, FPO, AE - 09372
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?