Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Market Page Hospitality

Vendéglátás

A Life Fitness teljes mértékben tisztában van a független hotelek és a nemzetközi hotelláncok igényeivel egyaránt. Segítünk felismernie, hogy alapvetően milyen típusú fitneszlétesítményt szeretne, hogyan teheti egyedivé, megkülönböztetve magát a versenytársaktól, és mit tehet azért, hogy a vendégei hosszú távon elégedettek legyenek. A berendezéseinknek köszönhetően minden vendég tovább akar majd maradni. Ha szeretne értesülni a legfrissebb hírekről és szakmai információkról, regisztráljon lent. 

Life Fitness Cardio Strength Equipment

53%

edz az utazásai alatt

Az utazók közel 10%-a

a fitneszterem felszereltsége alapján választ hotelt

AMIT BIZTOSÍTUNK

Elsőrendű termékek & Vendégek motiválása

A fitneszberendezéseknek fel kell kelteniük a vendégei figyelmét. A jó hír az, hogy a Life Fitness kardio- és erősítő berendezései a világ legelismertebb fitneszeszközei, és mikor a vendégek meglátják az Elevation sorozatú  kardioberendezéseket, az Insignia sorozatú egyfunkciós gépeket, valamint a Lifecycle GX teremkerékpárokat, a fitnesz többé nem csupán egy mellékes kikapcsolódás lesz.

EGYSZERŰ LÉTESÍTMÉNYKEZELÉS: Az LFconnect egészségmegőrző kluboknak készült vezető digitális technológia, mely személyre szabott edzésélményt nyújt. Az LFconnect és a Discover Tablet konzoljaink segítségével nyomon követheti a termékhasználati statisztikákat, elkészítheti a saját logójával ellátott kezdőlapját, és a vendégek is nyomon követhetik az edzéseikkel kapcsolatos információkat.

Life Fitness Markets We Serve - Hospitality

HOGYAN BIZTOSÍTJUK

Nem számít az alapterület 

A Life Fitness minden terem méretéhez elkészíti a megfelelő ajánlatot. Akár egy 50 négyzetméteres helyiséget is olyan edzőteremmé tudunk alakítani, amelyet szívesen használnak majd a vendégei.

Life Fitness Strength Equipment
LIFE FITNESS JOURNEY

A fitneszterme megtervezésekor fontos szempont, hogy jól felszerelt legyen, és vonzza a vendégeket. A Life Fitness Journey segít Önnek összehangolni az embereket, az adott helyet és a berendezéseket. Így olyan termet tud kialakítani, amely vonzza a vendégeket, és maradandó fitneszélményt nyújt.

AZ UTAZÓK IGÉNYEIHEZ IGAZODVA

Széles termékkínálatunknak köszönhetően a vendéglátóipar igényeit is ki tudjuk szolgálni. A Life Fitness képviselőitől megtudhatja, hogy mely kardio- és erősítő gépek szolgálják ki leginkább a rendszeresen vagy állandóan utazó vendégek igényeit. És a termékeink komoly tesztelésen esnek át, hogy még folyamatos használat mellett is megbízhatóan teljesítsenek.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?