Image: 
Health Club Floor with Life Fitness Equipment
Body: 

Egészségmegőrző klubok

A Life Fitness és a Hammer Strength teljesen biztos abban, hogy ha a legjobb cardio és erősítő gépek mellett dönt, azzal bevonzza a vendégeket a klubjába, és ott is tudja tartani őket. A Life Fitness és a Hammer Strength a legjobban csengő márkanevek az egészségmegőrző klubok piacán, és ha szeretné edzőtermét egy újabb szintre emelni, nálunk minden megvan, ami ehhez kell: innováció, stratégia, személyre szabott törődés, tartósság. Ha szeretne értesülni a legfrissebb hírekről, regisztráljon lent.

Image: 
Life Fitness SYNRGY Strength in Health Clubs
Image: 
Life Fitness Elevation Series Treadmill in Health Club

Title: 
AMIT BIZTOSÍTUNK

Body: 
Elsőrendű termékek

Egy sikeres egészségmegőrző klub prémium programok és termékek által igyekszik megtartani a vendégeit. A Life Fitness és a Hammer Strength a világ legjobb gépeit nyújtja a vendégeinek, és olyan hellyé varázsolja az edzőtermét, ahol bárki szívesen sportol.

Intuitív LÉTESÍTMÉNYKEZELÉS

Az LFconnect egészségmegőrző kluboknak készült vezető digitális technológia, mely személyre szabott felügyeletet és edzésélményt nyújt. Az LFconnect és a Discover Tablet konzoljaink segítségével nyomon követheti a termékhasználati statisztikákat, elkészítheti a saját logójával ellátott kezdőlapját, sőt bemutathat olyan mozgásformákat, melyek csak az Ön edzőtermében elérhetőek.

Image: 
Life Fitness Cardio Equipment in Health Clubs

Title: 
HOGYAN BIZTOSÍTJUK

Body: 

Kiscsoportos edzés

A SYNRGY360 nemcsak egy úttörőnek számító eszköz a csoportos edzések világában, hanem egy komplett edzés elvégzésére alkalmas berendezés. Ez az edzőterem szíve-lelke, mely minden vendégének hatékony, élvezetes edzési lehetőségeket kínál.

Life Fitness Journey

Szakértelemmel hangolja össze az embereket, az adott helyet és a berendezéseket, hogy mindenki számára személyre szabott fitneszélményt nyújtson, ami új vendégeket is vonz, és a régieket is segít megtartani. Ez a szemléletmód dinamikus környezetet és igazi fitneszélményt teremt. A Life Fitness Journey az edzésterv véghezvitele érdekében azt nyújtja, ami motiválja az embereket – megfelelő környeztet, fejlődést, változatosságot és közösségi kapcsolatokat.

Image: 
Hammer Strength Equipment in Health Clubs
Body: 
HAMMER STRENGTH

A sporttal foglalkozó szakemberek és az erősítő edzéseket régóta végző emberek jól ismerik a Hammer Strength nevet. Megbízható társ az erősítő edzésekben a profi, illetve iskolai szintű sportprogramokban egyaránt. A Hammer Strength a legtartósabb, legmegbízhatóbb és leginkább elismert termék a piacon.

EGYETLEN KATTINTÁSRA A SEGÍTSÉG 

A Life Fitness segít Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely minden szempontból sikeressé tesz egy egészségmegőrző klubot. Az országos hálózatunk jó hírű műszaki támogatást és online alkatrész-rendelési lehetőségeket kínál. Csak az Egyesült Államokban 26 kiemelt műszaki támogatási szakember és egy csapat helyszíni szerelő áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy soha ne maradjon magára.

Ajánlott termékek

Image: 
Life Fitness Insignia Series
Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?