Health Club Floor with Life Fitness Equipment

Egészségmegőrző klubok

A Life Fitness és a Hammer Strength teljesen biztos abban, hogy ha a legjobb cardio és erősítő gépek mellett dönt, azzal bevonzza a vendégeket a klubjába, és ott is tudja tartani őket. A Life Fitness és a Hammer Strength a legjobban csengő márkanevek az egészségmegőrző klubok piacán, és ha szeretné edzőtermét egy újabb szintre emelni, nálunk minden megvan, ami ehhez kell: innováció, stratégia, személyre szabott törődés, tartósság. Ha szeretne értesülni a legfrissebb hírekről, regisztráljon lent.

Life Fitness SYNRGY Strength in Health Clubs
Life Fitness Elevation Series Treadmill in Health Club

AMIT BIZTOSÍTUNK

Elsőrendű termékek

Egy sikeres egészségmegőrző klub prémium programok és termékek által igyekszik megtartani a vendégeit. A Life Fitness és a Hammer Strength a világ legjobb gépeit nyújtja a vendégeinek, és olyan hellyé varázsolja az edzőtermét, ahol bárki szívesen sportol.

Intuitív LÉTESÍTMÉNYKEZELÉS

Az LFconnect egészségmegőrző kluboknak készült vezető digitális technológia, mely személyre szabott felügyeletet és edzésélményt nyújt. Az LFconnect és a Discover Tablet konzoljaink segítségével nyomon követheti a termékhasználati statisztikákat, elkészítheti a saját logójával ellátott kezdőlapját, sőt bemutathat olyan mozgásformákat, melyek csak az Ön edzőtermében elérhetőek.

Life Fitness Cardio Equipment in Health Clubs

HOGYAN BIZTOSÍTJUK


Kiscsoportos edzés

A SYNRGY360 nemcsak egy úttörőnek számító eszköz a csoportos edzések világában, hanem egy komplett edzés elvégzésére alkalmas berendezés. Ez az edzőterem szíve-lelke, mely minden vendégének hatékony, élvezetes edzési lehetőségeket kínál.

Life Fitness Journey

Szakértelemmel hangolja össze az embereket, az adott helyet és a berendezéseket, hogy mindenki számára személyre szabott fitneszélményt nyújtson, ami új vendégeket is vonz, és a régieket is segít megtartani. Ez a szemléletmód dinamikus környezetet és igazi fitneszélményt teremt. A Life Fitness Journey az edzésterv véghezvitele érdekében azt nyújtja, ami motiválja az embereket – megfelelő környeztet, fejlődést, változatosságot és közösségi kapcsolatokat.

Hammer Strength Equipment in Health Clubs
HAMMER STRENGTH

A sporttal foglalkozó szakemberek és az erősítő edzéseket régóta végző emberek jól ismerik a Hammer Strength nevet. Megbízható társ az erősítő edzésekben a profi, illetve iskolai szintű sportprogramokban egyaránt. A Hammer Strength a legtartósabb, legmegbízhatóbb és leginkább elismert termék a piacon.

EGYETLEN KATTINTÁSRA A SEGÍTSÉG 

A Life Fitness segít Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely minden szempontból sikeressé tesz egy egészségmegőrző klubot. Az országos hálózatunk jó hírű műszaki támogatást és online alkatrész-rendelési lehetőségeket kínál. Csak az Egyesült Államokban 26 kiemelt műszaki támogatási szakember és egy csapat helyszíni szerelő áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy soha ne maradjon magára.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?