Life Fitness Exerciser in Gym Workout

Életmentők

Ha életmentő, tudja, hogy az élet egy szemvillanás alatt megváltozhat. Ha egy álmos délutánon befut egy sürgős segélyhívás, nem lehet beérni mással, csak a maximális teljesítménnyel. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek segítenek az életmentőknek, hogy jó legyen az erőnlétük, az állóképességük, hosszú távon ki tudjanak tartani a hivatásuk mellett, és minél több életet mentsenek meg. Ha szeretne értesülni a legfrissebb hírekről és szakmai információkról, regisztráljon lent.

Hammer Strength Select First Responder
Include Tab Title: 
0
Remove Min Height: 
0

50%

a bekövetkezett sérülések ennyied része húzódás, rándulás, ficam vagy más eredetű izomfájdalom.

38%

a mentősök körében a munkahelyi balesetek ennyied részét "valamilyen rossz mozdulat vagy megerőltetés okozza"

 

Megbízható

eszköz, mielőtt és miután megszólalnak a szirénák.

Hammer Strength HD Elite in Gym

Tudta?

Mit mutatnak a felmérések?

A tűzoltás közben bekövetkezett sérülések 50%-a húzódás, rándulás, ficam vagy más eredetű izomfájdalom. Továbbá a mentősök körében a munkahelyi balesetek 38%-át valamilyen rossz mozdulat vagy megerőltetés okozza.

A lényeg

A sérülések megakadályozása – különösen az életmentők esetében – az egészség és a kondíció megőrzésével kezdődik. Miközben nap mint nap kockára teszi az életét, minden eshetőségre fel kell készülnie. A Life Fitness termékei tartósak, innovatívak, és segítenek az életmentőknek jobban teljesíteni, valamint megmaradni a hivatásuk mellett.

First Responders Climber

Amit biztosítunk

Páratlan fitneszberendezések

A veszélyes helyzetek felvállalásához és az azokkal történő megbirkózáshoz elengedhetetlen a szív- és érrendszer megfelelő állapota, az erőnlét pedig létfontosságú, ha szeretné megóvni magát, és szeretne megmenteni másokat. Cardio gépeinken olyan keményen edzhetnek az életmentők, ahogy csak bírnak, ezenkívül padjaink és állványaink strapabíróak, megbízhatóak és biomechanikai szempontból stabilak.

Erőnlét és állóképesség

A Life Fitness olyan edzőtermeket hoz létre, ahol az erőnlét és a fitnesz áll az első helyen. Az életmentőknek a következő berendezéseket ajánljuk: Hammer Strength súlytárcsás gépeket a jó erőnlétért, SYNRGY360 rendszereket a mozgékonyság fokozásáért és cardio gépeinket a jobb állóképességért.

Ahogyan biztosítjuk

ANYAGI LEHETŐSÉGEIHEZ SZABVA

Nehéz pénzt tartalékolni bármire, ami nem létszükséglet. Éppen ezért kínálunk pénzügyi megoldásokat is, melyekkel megkönnyítjük a munkáját, mindazonáltal a világ legjobb fitneszgépeivel szereljük fel az edzőtermét. A Life Fitness eredeti, használt cardio gépeket is kínál, melyek visszakerültek a Life Fitnesshez, majd a legjobb szakemberek megjavították és újra összerakták őket. Úgy működnek, mintha újak lennének, és az eredeti ár töredékéért hozzájuk lehet jutni.

Nem számít az alapterület

A Life Fitness minden méretű teremhez elkészíti a megfelelő ajánlatot. Akár egy 50 négyzetméteres helyiséget is olyan edzőteremmé tudunk alakítani, amelyet életmentők is szívesen használnak. Adja meg edzőterme méreteit, és mi gondoskodunk a megoldásról.

Ajánlott termékek

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?