Hammer Strength HD Elite Racks

Sportolók

A pályán nyújtott erőnlét kulcsa a korábban megszerzett erőben rejlik. Ön adja a tehetséget, mi pedig azokat a megbízható eszközöket, melyek képesek ugyanolyan keményen dolgozni, mint Ön. A Life Fitness és a Hammer Strength termékei rendkívül jól bírják a fokozott igénybevételt, modernek, és ami a legfontosabb, garantálják a sikert. Akár kemény edzésről, akár egy testmozgásról van szó is, minden lépésnél Ön mellett állunk.

A profi futball- és baseballcsapatok

100%-a használ

Life Fitness és Hammer Strength termékeket

29/30

NBA-csapat használ Hammer Strength

termékeket

24/30

NHL-csapat fordítja javára a Hammer Strength által kínált előnyöket

Did you know?

Tudta?

A profi futball- és baseballcsapatok 100%-a, a profi kosárlabdacsapatok 97%-a, valamint 24 profi jégkorongcsapat használja a Life Fitness és a Hammer Strength termékeit.

A legjobbak a Life Fitness és a Hammer Strength mellett teszik le a voksukat. A sportolóknak és a nyerő csapatoknak folyamatos, komoly edzésre van szükségük, és ehhez olyan gépek kellenek, melyek bírják a terhelést.

Bármi is legyen a célja, a Life Fitness és a Hammer Strength segít elérni.

What we deliver

Amit biztosítunk

Innováció a Flak Jackettel  

Minden egyes izom olyan eszköz, amely arra született, hogy holnap erősebb legyen, mint amilyen tegnap volt. A Hammer Strength által most és a jövőben is biztonságban van. A padok, állványok, súlytárcsás gépek és egyfunkciós berendezések mellett kifejlesztettük az innovatív HD Elite edzőberendezést. Ez a Hammer Strength legstrapabíróbb edzőberendezése. Teljesen egyénre szabható, és ideális kiscsoportos edzésekhez.

Fokozott igénybevétel

Ha valaki sportolókkal dolgozik, nagyon jól tudja, hogy a fokozott teljesítmény fokozott igénybevétellel jár együtt. A Life Fitness és a Hammer Strength már a kezdetektől készen áll erre a kihívásra, hiszen termékeink megalkotásánál alapvető szempont a tartósság. Ez hosszú távon elengedhetetlen a sikerhez. 

Hammer Strength Plate Loaded in Tremont Athletic Club

Ahogyan biztosítjuk

A súlytárcsás, Ground Base és MTS berendezések a test természetes mozgását utánozzák, összetartó és széttartó mozgáspályát alkotva, és lehetővé teszik, hogy a karokat egymástól függetlenül lehessen mozgatni, terhelni. 

Extrém tesztelés

Termékeinket kemény tesztelésnek vetjük alá, amely túlmutat a normál igénybevételen, és garantálja, hogy még a legintenzívebb edzés sem okoz nekik gondot. A Life Fitness és a Hammer Strength termékei kiállják az idő próbáját. Garantáljuk, hogy minden termékünk bírja még a legkeményebb edzéstervet is.

Life Fitness Male Exerciser in SYNRGY 360

LEGYEN OTT A LEGJOBBAK KÖZÖTT!

A győzelemre nincs garancia, a Life Fitness és a Hammer Strength azonban kikövezi a hozzá vezető utat. A megbízhatóság, az innováció és az eredmények önmagukért beszélnek. Itt az ideje, hogy megújuljon, és segítsen a sportolóinak felkészülni a legfontosabb napra:  a verseny napjára.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?