Image: 
Life Fitness Active Aging Hero
Body: 

Idősen is aktívan

2010-ben az idősek száma elérte az 524 milliót a Földön. Ez a szám 2050-re meghaladhatja az 1,5 milliárdot. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek révén az emberek – függetlenül a koruktól – aktív, egészséges életet élhetnek. Ezek a megoldások optimizmussal és energiával töltik meg az edzőtermeket.

Image: 
Active Aging Group Class
Body: 

A 65 és 74 év közöttiek

28–34%-a

mozog rendszeresen

Body: 

A 75 év felettiek

35–44%-a

mozog rendszeresen

Body: 

2050-re várhatóan

1,5 MILLIÁRD

idős ember lesz a Földön

Image: 
Life Fitness Circuit Series Active Aging Strength Equipment

Title: 
Tudta?

Body: 

Mivel rohamosan nő az idősek száma, itt az ideje, hogy egyedivé tegye az edzőtermét, olyan fitnesztermékekkel bővítve, melyek ennek a nagy számú célközönségnek lettek kifejlesztve. A Life Fitness minden eszközt biztosít ahhoz, hogy az idősebbek aktívan élhessenek, Ön pedig még sikeresebbé tehesse vállalkozását. Biztosítson a vendégeinek olyan fitneszgépeket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy hosszú, egészséges, boldog életük lehessen.

A TESTMOZGÁS MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA FONTOS 

  • Fokozza az energiaszintet, és javítja az általános életminőséget
  • Csökkenti a stresszt, és jobb kedvre deríti az embert
  • Javítja az egyensúlyérzéket, és csökkenti az elesések előfordulásának kockázatát
  • Megakadályozza vagy későbbre tolja a betegségek, fogyatékosságok kialakulását
  • Segít az embereknek megőrizni vagy visszanyerni a függetlenségüket
Image: 
Markets Global LF Connect
Body: 

AMIT BIZTOSÍTUNK

GONDOSAN MEGTERVEZETT FITNESZESZKÖZÖK

A modern gépekkel olyan hellyé varázsolhatja edzőtermét, ahol mindenki jól érzi magát. Háttámlás teremkerékpárjaink és elliptikus trénereink javítják az egyensúlyérzéket és a stabilitást. Circuit Series erősítő gépeink fokozzák a rugalmasságot, a  SYNRGY360 pedig ideális a jó hangulatú, motiváló csoportos edzésekhez.

LÉTESÍTMÉNY- ÉS ESZKÖZMENEDZSMENT

Az LFconnect alkalmazás és webhely digitális megoldásokat biztosít olyan edzőtermek számára, melyek szeretnének teljesen személyre szabott fitneszélményt nyújtani. Az idősebb korosztály számára rendkívül fontos a nyomon követés a céljaik eléréséhez. Az LFconnect.com segítségével felügyelheti a termékek használatát, és hozzáértő munkatársai bevonásával egyénre szabott gyakorlatokat határozhat meg. 

Image: 
Active Aging SYNRGY and  Integrity series

Title: 
Ahogyan biztosítjuk

Body: 
Korra és képességekre való tekintet nélkül mindenki számára vonzóvá tesszük a mozgást 

A Life Fitness segít Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely bármilyen korú vagy edzettségi szinten lévő vendég számára megfelelő. Célunk egy sokoldalú edzőterem, amely számtalan lehetőséget kínál, ugyanakkor olyan termékekkel van berendezve, melyek a kezdők és a szakemberek igényeit egyaránt kiszolgálják. Minden vendég számára fontos, hogy úgy érezzék, egy közösséghez tartoznak. 

Ügyes tervezői csapatunk segít Önnek felmérni, hogy milyen termékekkel lenne a legideálisabb berendeznie az edzőtermét, figyelembe véve annak méreteit. Segítünk Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely illeszkedik az egyedi igényeihez.

Ajánlott termékek

Image: 
Circuit Series
Image: 
Life Fitness Recumbent Bikes
Image: 
SYNRGY 360 T
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?