Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Active Aging Hero

Idősen is aktívan

2010-ben az idősek száma elérte az 524 milliót a Földön. Ez a szám 2050-re meghaladhatja az 1,5 milliárdot. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek révén az emberek – függetlenül a koruktól – aktív, egészséges életet élhetnek. Ezek a megoldások optimizmussal és energiával töltik meg az edzőtermeket.

Active Aging Group Class

A 65 és 74 év közöttiek

28–34%-a

mozog rendszeresen

A 75 év felettiek

35–44%-a

mozog rendszeresen

2050-re várhatóan

1,5 MILLIÁRD

idős ember lesz a Földön

Life Fitness Circuit Series Active Aging Strength Equipment

Tudta?

Mivel rohamosan nő az idősek száma, itt az ideje, hogy egyedivé tegye az edzőtermét, olyan fitnesztermékekkel bővítve, melyek ennek a nagy számú célközönségnek lettek kifejlesztve. A Life Fitness minden eszközt biztosít ahhoz, hogy az idősebbek aktívan élhessenek, Ön pedig még sikeresebbé tehesse vállalkozását. Biztosítson a vendégeinek olyan fitneszgépeket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy hosszú, egészséges, boldog életük lehessen.

A TESTMOZGÁS MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA FONTOS 

  • Fokozza az energiaszintet, és javítja az általános életminőséget
  • Csökkenti a stresszt, és jobb kedvre deríti az embert
  • Javítja az egyensúlyérzéket, és csökkenti az elesések előfordulásának kockázatát
  • Megakadályozza vagy későbbre tolja a betegségek, fogyatékosságok kialakulását
  • Segít az embereknek megőrizni vagy visszanyerni a függetlenségüket
Markets Global LF Connect

AMIT BIZTOSÍTUNK

GONDOSAN MEGTERVEZETT FITNESZESZKÖZÖK

A modern gépekkel olyan hellyé varázsolhatja edzőtermét, ahol mindenki jól érzi magát. Háttámlás teremkerékpárjaink és elliptikus trénereink javítják az egyensúlyérzéket és a stabilitást. Circuit Series erősítő gépeink fokozzák a rugalmasságot, a  SYNRGY360 pedig ideális a jó hangulatú, motiváló csoportos edzésekhez.

LÉTESÍTMÉNY- ÉS ESZKÖZMENEDZSMENT

Az LFconnect alkalmazás és webhely digitális megoldásokat biztosít olyan edzőtermek számára, melyek szeretnének teljesen személyre szabott fitneszélményt nyújtani. Az idősebb korosztály számára rendkívül fontos a nyomon követés a céljaik eléréséhez. Az LFconnect.com segítségével felügyelheti a termékek használatát, és hozzáértő munkatársai bevonásával egyénre szabott gyakorlatokat határozhat meg. 

Active Aging SYNRGY and  Integrity series

Ahogyan biztosítjuk

Korra és képességekre való tekintet nélkül mindenki számára vonzóvá tesszük a mozgást 

A Life Fitness segít Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely bármilyen korú vagy edzettségi szinten lévő vendég számára megfelelő. Célunk egy sokoldalú edzőterem, amely számtalan lehetőséget kínál, ugyanakkor olyan termékekkel van berendezve, melyek a kezdők és a szakemberek igényeit egyaránt kiszolgálják. Minden vendég számára fontos, hogy úgy érezzék, egy közösséghez tartoznak. 

Ügyes tervezői csapatunk segít Önnek felmérni, hogy milyen termékekkel lenne a legideálisabb berendeznie az edzőtermét, figyelembe véve annak méreteit. Segítünk Önnek olyan edzőtermet kialakítani, amely illeszkedik az egyedi igényeihez.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?