Skip to main content
Menu Icon
background image

Piacok

A Life Fitness a rendkívül nagy és széles termékkínálatát szakértői segítségnyújtással ötvözi, hogy bármely edzőterem tökéletesen ki tudja szolgálni a vendégek igényeit.

Life Fitness Elevation Series Treadmills in Health Club

Egészségmegőrző klubok

A Life Fitness és a Hammer Strength olyan termékeket és eszközöket nyújt, melyek által az edzőtermek kimagasló színvonalon tudják kielégíteni bármilyen vendég igényeit.

Hammer Strength HD Elite Golf in Gym

Golf

A klubokban működtetett edzőtermek bevételt generálnak, és akkor is bevonzzák a klubtagokat, ha rossz az idő, és nem tudnak kimenni a pályára.

Active Aging

Idősen is aktívan

2050-re az idős emberek száma várhatóan meghaladja majd az 1,5 milliárdot. A Life Fitness olyan megoldásokat kínál, melyek révén az emberek – függetlenül a koruktól – aktív, egészséges életet élhetnek.

Hammer Strength HD Elite Showcase

Sportolók

Ahhoz, hogy valaki téthelyzetben csúcsformában legyen, az kell, hogy erősítse magát a hétköznapokban. A világ legjobb sportolói a Life Fitness és a Hammer Strength termékeiben bíznak meg, ha edzőterembe mennek.

Hammer Strength HD Elite College Recreation Dominican University

Kollégiumi rekreáció

A dinamikus fitneszközpontok vonzzák a diákokat, élénk társadalmi életnek adnak teret, és emelik a kollégiumok színvonalát.

Hammer Strength HD Elite in Gym

Életmentők

Mivel az életmentők esetében a felkészültség az életmentés kulcsa, a Life Fitness gondoskodik a jó erőnlétről és állóképességről.

Life Fitness Elevation Series in Gym

Vendégszeretet

Legyen szó független hotelről vagy nemzetközi hotelláncról, kis vagy nagy teremről, a hotelben megszállók mindig értékelik, ha egy minőségi fitneszterem is a rendelkezésükre áll.

Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Hadsereg és szövetségi kormány

Cardio és erősítő gépek a legkeményebb felhasználókra és körülményekre szabva; katonai és elitalakulatok számára.

Lakóépületek

A Life Fitness olyan fitneszmegoldásokat nyújt, melyek jól alkalmazhatók az edzőtermében, a közösség javát szolgálják, és segítenek Önnek új vendégeket is szerezni.

Office Fitness with Life Fitness Insignia Series

Irodai fitnesz

A nagy vállalatok és a kis vállalkozások esetén egyaránt igaz, hogy a jól megválasztott eszközök vonzzák a tehetséges embereket, és növelik az alkalmazottak elégedettségét és/teljesítményét.

Life Fitness Elevation Series in YMCA

YMCA

A Life Fitness és az YMCA értékes üzleti kapcsolatot alakított ki, hiszen mindkettőnknek az a célunk, hogy az emberek egészségesebben éljenek. A Life Fitness segítségével minden edzőterem kialakíthatja a saját arculatát.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?