A Life Fitness története


A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek aktív életet élni, a LifeCycle Exercise Bike megalkotásával vette kezdetét. Azóta kardio-, erősítő és csoportos edzésekre alkalmas gépek széles skálájával gazdagítottuk a fitneszipart.

Változás az évtizedek folyamán

A fitneszvilág gyökeresen megváltozott az elmúlt néhány évtizedben, és ezzel együtt fejlődött a Life Fitness is. Számtalan dolog látott napvilágot, melyek népszerűsége ideig-óráig tartott, de a Life Fitness megingathatatlanul arra ösztönzi az embereket, hogy éljenek aktív életet.

A MOZGÁS KULTÚRÁJA

A Life Fitness küldetése, hogy olyan fitneszmegoldásokkal álljon elő, melyek mozgásban tartják a világot. És úgy érezzük, hogy a példamutatás rendkívül fontos. A Life Fitness kultúrája az aktív, egészséges életmód körül forog, és a termékeinket is ebben a szellemben fejlesztjük. A Chicago külvárosában található központunkban, valamint a világszerte lévő másik kilenc irodánkban nemcsak a kávésbögrék számítanak megszokott látványnak, hanem a sporttáskák is. Bemutatótermeink a munkatársaink által előszeretettel használt edzőtermekként is funkcionálnak. A jó hangulatú csoportos edzések a napi rutin fontos részét képezik.


Termékeink megismerésének legjobb módja az, ha nap mint nap használjuk őket. Segítünk az embereknek egészségesebben élni, és ennek a célnak a megvalósítása munkatársainkkal kezdődik.

Life Fitness Bag and Brand Stretching
Hands Tossing Ball in Movement
In Movement
Brunswick Logo

A Life Fitness a Brunswick Corporation divíziója. A vállalat 1845-ben kezdte meg működését John Brunswick asztalosműhelyeként, mára pedig a világ első számú tengerészeti, fitnesz- és biliárdipari márkái köthetők a nevéhez.

Ez a hatalmas örökség, valamint a számos sikeres márka bizonyítja, hogy Brunswick elkötelezetten törekedett rá, hogy a lehető legjobb termékekkel szolgálja ki az ügyfeleit és azokat az iparágakat, melyekben tevékenykedett.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?