Skip to main content
Menu Icon
background image

A Life Fitness története


A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek aktív életet élni, a LifeCycle Exercise Bike megalkotásával vette kezdetét. Azóta kardio-, erősítő és csoportos edzésekre alkalmas gépek széles skálájával gazdagítottuk a fitneszipart.

Változás az évtizedek folyamán

A fitneszvilág gyökeresen megváltozott az elmúlt néhány évtizedben, és ezzel együtt fejlődött a Life Fitness is. Számtalan dolog látott napvilágot, melyek népszerűsége ideig-óráig tartott, de a Life Fitness megingathatatlanul arra ösztönzi az embereket, hogy éljenek aktív életet.

A MOZGÁS KULTÚRÁJA

A Life Fitness küldetése, hogy olyan fitneszmegoldásokkal álljon elő, melyek mozgásban tartják a világot. És úgy érezzük, hogy a példamutatás rendkívül fontos. A Life Fitness kultúrája az aktív, egészséges életmód körül forog, és a termékeinket is ebben a szellemben fejlesztjük. A Chicago külvárosában található központunkban, valamint a világszerte lévő másik kilenc irodánkban nemcsak a kávésbögrék számítanak megszokott látványnak, hanem a sporttáskák is. Bemutatótermeink a munkatársaink által előszeretettel használt edzőtermekként is funkcionálnak. A jó hangulatú csoportos edzések a napi rutin fontos részét képezik.


Termékeink megismerésének legjobb módja az, ha nap mint nap használjuk őket. Segítünk az embereknek egészségesebben élni, és ennek a célnak a megvalósítása munkatársainkkal kezdődik.

Life Fitness Bag and Brand Stretching
Hands Tossing Ball in Movement
In Movement
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?