Skip to main content
Menu Icon
background image
Cybex Logo

HATÉKONY és EREDMÉNYES mindennapi fitneszberendezések

www.cybex.com

Life Fitness About Cybex

A CYBEXRŐL

A Cybex International, Inc. a prémium kategóriájú edzőberendezések vezető gyártója, melynek termékei elsősorban edzőtermek számára (kereskedelmi felhasználásra) készülnek. A Cybex termékei között az erősítő és kardioberendezések teljes választéka megtalálható, és a Cybex márka a világ minden részén ismert.

 

 

A Cybex küldetése

 

Ön a legjobbat szeretné nyújtani létesítménye vendégei számára. A Cybex ugyanerre törekszik. Ezért készítünk prémium minőségű edzőberendezéseket, melyek javíthatják vendégei fizikai egészségét, funkcióit és teljesítményét. Fitneszberendezéseink kialakításuknak köszönhetően páratlan eredményt biztosítanak minden felhasználónak, a kezdőtől a profi sportolóig.

Life Fitness About Cybex

A CYBEX ELŐNYEI

A Cybex International prémium kategóriájú, kereskedelmi felhasználásra szánt fitneszberendezéseket gyárt, melyek kialakításuknak köszönhetően páratlan eredményt biztosítanak minden felhasználónak, a kezdőtől a profi sportolóig. A fitneszipar meghatározó vállalata a mozgástudomány iránti elkötelezettsége által vezérelve létrehozta a Cybex Research Institute kutatóintézetet, tudományos alapot biztosítva ezzel az emberi teljesítmény fokozására szolgáló edzőberendezések fejlesztéséhez. A 90-nél is több szabadalommal védett Cybex berendezések innovatív megjelenésűek, nagy teherbírásúak, és biomechanikai tervezésüknek köszönhetően optimális eredményt biztosítanak minimális fizikai terhelés mellett.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?