Skip to main content
Menu Icon
background image

Kardioberendezések

A Life Fitness kardioberendezések széles termékválasztékának köszönhetően az edzőtermek olyan fitneszberendezéseket választhatnak, amelyek illeszkednek az igényeikhez. A vendégek pedig – koruktól, képességeiktől és edzettségi szintjüktől függetlenül – olyan kardioedzést választhatnak, amely a leginkább megfelelő számukra.

ELEVATION SOROZAT

A prémium szintű Elevation sorozat a kiemelkedő biomechanikai jellemzőket átgondolt és hívogató külsővel, valamint kimagasló csatlakoztatási lehetőségekkel kombinálja (az edzőterem és a vendég részéről egyaránt). Ez igazán emlékezetes felhasználói élményt eredményez, amelynek köszönhetően edzőterme kitűnhet a többi közül. 

Az Elevation sorozatba a következő termékek tartoznak: futópadok, elliptikus trénerek, a PowerMill Climber, a FlexStrider változtatható lépéshosszúságú tréner és a Lifecycle ülő és háttámlás teremkerékpárok.

Life Fitness Integrity Series

INTEGRITY SOROZAT

Újragondolt, nagy teherbírású kardioberendezések funkcionális és esztétikus kialakítással.

Az Integrity sorozat széles választékába a következő termékek tartoznak: PowerMill Climber, futópadok, elliptikus trénerek, Lifecycle háttámlás és ülő teremkerékpárok, lépcsőzőgépek és hegymászógépek. Az edzőterme és a felhasználók számára leginkább megfelelő konzolt választhat.

Life Fitness Activate Series Cardio Equipments

ACTIVATE SOROZAT

A letisztult, könnyen használható konzolnak köszönhetően a gép kezdők és gyakorlottak számára egyaránt tökéletes választás. Az Activate sorozatú futópadok, elliptikus trénerek, háttámlás és ülő teremkerékpárok karcsú kialakításúak, megbízhatóak, és tökéletes választást jelentenek minden méretű edzőterembe.

The Pit Training Space Solution

GX

A GX sorozat két különböző, hatékony csoportos kardioedzést tesz lehetővé: Row GX és UpperCycle GX ergométer.

A Row GX tréner Fluid Technology Resistance technológiájának köszönhetően az ellenállás könnyedén beállítható, így a teljes testet átmozgató csoportos edzésekhez és a SYNRGY360 és a HD Elite rendszer kiegészítéseként is tökéletesen használható.

Az UpperCycle GX ergométer változatosabbá teszi a csoportos edzést és a nagy intenzitású intervallumedzést, miközben a felhasználó a talajon állva teljesen átmozgathatja a felsőtestét.

SPARC being used in a small group training facility.

SPARC

Zsírégetés. Izomépítés. Erőnövelés. Anyagcsere serkentése. Még nagyobb kitartás. A SPARC-ban minden megvan. A kifinomult biomechanikának köszönhetően még biztonságosabb, mint eddig – alacsony terheléssel rendkívüli eredmények érhetők el. A SPARC felhasználóbarát tervezésének köszönhetően a meredekség és az intenzitás szintjének kiválasztását követően rekordidő alatt elérheti kitűzött céljait.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?