Skip to main content
Menu Icon
background image

Eredeti, használt gépek

A Life Fitness által forgalmazott használt termékek teljesen fel vannak újítva, ezért ugyanazt a magas minőséget képviselik, amelyet a fitneszipar elvár a Life Fitness gépeitől. Ezért a használt gépek úgy néznek ki, mintha újak lennének, és ugyanazt a komfortot és teljesítményt nyújtják, mint az új gépek.

Szétszerelés és állapotfelmérés Miután egy gép visszakerül a Life Fitnesshez, teljesen szétszedjük, majd képzett karbantartóink egy több mint 20 pontból álló ellenőrzőlista alapján átvizsgálják.

Csiszolás és tisztítás A gép fémvázát lecsiszoljuk, és a többi fontos alkatrészről is eltávolítjuk a port és a szennyeződéseket.

Motortisztítás és alkatrészjavítás A motort alaposan átvizsgáljuk, megtisztítjuk és beolajozzuk. Az elhasználódott alkatrészeket eredeti Life Fitness alkatrészekre cseréljük.

Festés A natúr fémvázat színre fújjuk, hogy még tartósabb legyen, és teljesen úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Összerakás és tesztelés Az alapos átvizsgálást, tisztítást és alkatrészcserét követően összerakjuk a gépet. Ezután alaposan leteszteljük, hogy lássuk, készen áll-e arra, hogy kiszolgálja a következő tulajdonosát.

GARANCIA

A Life Fitness felelőséget vállal az eredeti, használt termékeiért. Az elektromos és mechanikus alkatrészekre minden berendezés esetén egy év garancia jár.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?