Body: 

Eredeti, használt gépek

A Life Fitness által forgalmazott használt termékek teljesen fel vannak újítva, ezért ugyanazt a magas minőséget képviselik, amelyet a fitneszipar elvár a Life Fitness gépeitől. Ezért a használt gépek úgy néznek ki, mintha újak lennének, és ugyanazt a komfortot és teljesítményt nyújtják, mint az új gépek.

Image: 
Life Fitness Gym Workout With Cardio Equipments
Body: 

Szétszerelés és állapotfelmérés Miután egy gép visszakerül a Life Fitnesshez, teljesen szétszedjük, majd képzett karbantartóink egy több mint 20 pontból álló ellenőrzőlista alapján átvizsgálják.

Csiszolás és tisztítás A gép fémvázát lecsiszoljuk, és a többi fontos alkatrészről is eltávolítjuk a port és a szennyeződéseket.

Motortisztítás és alkatrészjavítás A motort alaposan átvizsgáljuk, megtisztítjuk és beolajozzuk. Az elhasználódott alkatrészeket eredeti Life Fitness alkatrészekre cseréljük.

Festés A natúr fémvázat színre fújjuk, hogy még tartósabb legyen, és teljesen úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Összerakás és tesztelés Az alapos átvizsgálást, tisztítást és alkatrészcserét követően összerakjuk a gépet. Ezután alaposan leteszteljük, hogy lássuk, készen áll-e arra, hogy kiszolgálja a következő tulajdonosát.

Body: 

GARANCIA

A Life Fitness felelőséget vállal az eredeti, használt termékeiért. Az elektromos és mechanikus alkatrészekre minden berendezés esetén egy év garancia jár.

Váz: 

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?