Elkötelezetten egy ügyért

2006 óta az Augie's Quest közel 40 millió dollárt gyűjtött össze az ALS elleni harchoz, és a Life Fitness büszkén állt emellé az ügy mellé.

Augie Nieto Photo

A Life Fitnessnél segítünk az embereknek, hogy boldogabban, egészségesebben éljenek. Történetünk a fitnesz iránti szenvedélyben gyökerezik, és arra törekszünk, hogy világszerte minden korosztálynak legyen lehetősége aktív életmódot folytatni.  A Life Fitness a fitneszipar nemzetközi piacvezetőjeként vállalja a felelősséget, hogy visszaadjon valamit a közösségünknek és az Augie's Questtel kötött szövetség által tiszteletet szerezzen vállalatunk társalapítójának. 

2005-ben Augie Nietónál, a Life Fitness társalapítójánál amyotrophiás lateralsclerosist (ALS), azaz gerincvelői izomgyengeséget állapítottak meg. Nieto elhatározta, hogy erős marad, és példájával másokat is buzdít. Így az ALS elleni küzdelem élharcosa lett, és megalapította az Augie’s Questet, egy jótékonysági és figyelemfelkeltő kezdeményezést, amely az ALS gyógymódját kutató intézetet (TDI) támogatja. Az Augie’s Quest megalapítása óta a Life Fitness támogatja ezt a kezdeményezést azáltal, hogy felhívja az emberek figyelmét erre a betegségre, adományokat gyűjt, és felhasználja a vállalat elnökének, Chris Clawsonnak a személyes kapcsolatait is. Jelenleg az Augie’s Questhez befolyó adományok olyan kutatási projekteket támogatnak, melyek remélhetőleg felfedezik az ALS gyógymódját.

Life Fitness Augies Quest Bike

Elért eredmények

Augie's Quest LifeCycle: Jelen pillanatig az Augie’s Quest több mint 45 millió dollárt gyűjtött össze a Life Fitness teljes csapatának odaadó támogatásával. 2011-ben a Life Fitness megalkotott egy különleges kiadású Lifecycle® edzőkerékpárt, ezzel nyújtva anyagi támogatást az Augies' Questnek. A kerékpáron egy idézet található Augie kézírásával: „from success to significance”.  Ismerje meg a Lifecycle kerékpárt ›

SOFIT partnerkapcsolat:  2013-ban a Life Fitness összefogott a SoFit alkalmazás készítőivel, és 10000 dollárt gyűjtött össze az Augie’s Questnek és az ALS gyógymódját kutató küldetésnek. Az alkalmazás nyomon követi, hogy hány mérföldet tesznek meg a kerékpárral, és a SoFit a bejelentkezett felhasználók által megtett minden egyes mérföld után egy dollárral támogatta az ALS elleni küzdelmet. A Life Fitness büszke a SoFit által adományozott minden egyes dollárra. Hogy biztosan elérjék a kitűzött célt, a Life Fitness munkatársai részt vettek az IHRSA 2013-as rendezvényén, és egy Elevation sorozatú futópadon egész nap folyamatosan gyűjtötték a mérföldeket.  Ismerje meg a SOFIT alkalmazást ›

A vezetők továbbra sem állnak meg

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?